Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση

Ένας ηλιακός φορτιστής συγκεντρώνει ενέργεια από τους ηλιακούς σας συλλέκτες και την αποθηκεύει στις μπαταρίες σας. Με τη χρήση της πιο καινούργιας και πιο γρήγορης τεχνολογίας, ο BlueSolar μεγιστοποιεί τη συγκομιδή ενέργειας και την κατευθύνει με έξυπνο τρόπο ώστε να επιτυγχάνει πλήρη φόρτιση στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Ο BlueSolar διατηρεί την υγεία των μπαταριών παρατείνοντας το χρόνο ζωής τους.

μοντέλα: 12/24/48 Volt

MPPT: Υπερταχύς Ελεγκτής Μέγιστου Βαθμού Ενέργειας

Παρακολουθώντας συνεχώς την έξοδο τάσης και ρεύματος των ηλιακών σας (PV) συλλεκτών, η τεχνολογία MPPT εξασφαλίζει ότι και η τελευταία σταγόνα διαθέσιμης ενέργειας στους συλλέκτες αξιοποιείται για να αποθηκευτεί. Το όφελος αυτό είναι πιο εμφανές όταν ο ουρανός είναι εν μέρει συννεφιασμένος και η ένταση του φωτισμού μεταβάλλεται συνεχώς.

Εξ αποστάσεως παρακολούθηση και έλεγχος

Ελέγξτε και παρακολουθήστε εξ αποστάσεως τις εκτενείς δυνατότητες του φορτιστή σας MPPT συνδέοντας ένα προσαρμογέα (dongle) Bluetooth και δημιουργώντας μια σύζευξη με το smartphone σας ή με άλλη συσκευή μέσω της εφαρμογής VictronConnect. Αν η εγκατάστασή σας έχει συνδεθεί στη διαδικτυακή πύλη Victron Remote Management (VRM) θα παρέχει πρόσβαση στην πλήρη ισχύ του MPPT σας, οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε - η χρήση και των δύο υπηρεσιών είναι δωρεάν. Για απομακρυσμένες εγκαταστάσεις - ακόμα και αν δεν υπάρχει κοντά σύνδεση Ίντερνετ ή σήμα τηλεφώνου - ίσως μπορείτε να παρακολουθείτε τη MPPT συσκευή σας μέσω σύζευξης Bluetooth με μια συσκευή LoRaWAN(δικτύου μεγάλης εμβέλειας ευρείας περιοχής, η οποία είναι διαθέσιμη ως προαιρετικός εξοπλισμός.

Έξοδος φορτίου

Η έξυπνη λειτουργία Έξοδος φορτίου αποτρέπει τη ζημιά που προκαλείται από την πλήρη εξάντληση των μπαταριών. Μπορείτε να διαμορφώσετε εσείς την τάση στην οποία ο BlueSolar αποσυνδέει ένα φορτίο, αποτρέποντας έτσι την υπερβολική αποφόρτιση των μπαταριών σας. Και το πιο έξυπνο: Ο BlueSolar θα επιχειρεί 100% επαναφόρτιση κάθε μέρα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό - σε περιόδους δυσμενών καιρικών συνθηκών - τότε αυξάνει το ρεύμα αποσύνδεσης, καθημερινά, έως ότου πετύχει το στόχο του. Ονομάζουμε αυτή τη δυνατότητα BatteryLife επειδή διατηρεί την καλή κατάσταση της μπαταρίας σας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της.

Λήψη Αρχείων

Solicase: taking power to the extremes

Διαβάστε όλη την ιστορία

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου