δοκιμή πεδίου

Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Δεδομένα πραγματικού χρόνου
-- -- τοπική ώρα
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Split-cell

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Poly

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

PERC

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

* Αυτή είναι μια δοκιμή πεδίου και τα αποτελέσματα αφορούν ειδικά τη συγκεκριμένη εγκατάσταση στη συγκεκριμένη τοποθεσία, Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για τη δική σας περίπτωση, καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Πιστεύουμε ότι έχοντας επίγνωση της εγκατάστασής σας είναι βασικός παράγοντας για τη συντήρηση και τη λειτουργία των αυτόνομων ενεργειακών λύσεων. Το εκτός δικτύου δεν πρέπει να σημαίνει εκτός σύνδεσης, επομένως έχουμε δημιουργήσει το GlobalLink 520. Αυτή η συσκευή θα φέρει συνδεσιμότητα 4G LTE-M σε όλες τις συσκευές VE.Direct ενεργοποίηση χωρίς μηνιαίες χρεώσεις ή συνδρομές, για τα πρώτα πέντε χρόνια. 

Παγκόσμια συνδεσιμότητα με 4G LTE-M

Το LTE-M είναι η συντομογραφία για το LTE Cat-M1 ή το Long Term Evolution (4G), κατηγορία M1. Αυτή η κυψελοειδής τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να συνδέει το Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT) με υπάρχοντες πύργους 4G ενώ χρησιμοποιεί χαμηλή ενέργεια. Το LTE-M υποστηρίζει μεταβιβάσεις και περιαγωγή, ώστε να είναι δυνατή η χρήση αυτής της συσκευής σε ένα κινούμενο όχημα όπως ένα τροχόσπιτο. Δείτε το εγχειρίδιο μας GlobalLink 520 για να δείτε εάν το LTE-M έχει επίσημα επιβεβαιωθεί ότι είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Η κάλυψη αυξάνεται κάθε εβδομάδα καθώς οι τοπικοί προμηθευτές παρέχουν υποστήριξη. Η αγορά σας περιλαμβάνει συνδεσιμότητα 5 ετών, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά ξεχωριστού πακέτου δεδομένων και κάρτας SIM.

Εύκολη παρακολούθηση & έλεγχος συστήματος

Το GlobalLink 520 σας διαθέτει δύο θύρες VE.Direct που σας επιτρέπουν να συνδέσετε έως και δύο συσκευές VE.Direct συσκευές, όπως μια οθόνη μπαταρίας BMV και / ή έναν ελεγκτή ηλιακής φόρτισης MPPT απευθείας στο VRM. Με δύο ψηφιακές εισόδους που λειτουργούν επίσης ως μετρητές παλμών και έναν τηλεχειριζόμενο ηλεκτρονόμο, είναι η τέλεια λύση για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της εγκατάστασής σας.

Ενσωματωμένη κεραία

Το GlobalLink 520 διαθέτει ενσωματωμένη κεραία που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε καλύτερη λήψη ή θέλετε να εγκαταστήσετε τη μονάδα σας σε ένα βοηθητικό πρόγραμμα για παράδειγμα, είναι επίσης δυνατή η τοποθέτηση εξωτερικής κεραίας.

Υποστήριξη RuuviTag

Η μονάδα GlobalLink 520 τώρα υποστηρίζει τους αισθητήρες θερμοκρασίας RuuviTag. Αυτοί οι αισθητήρες που λειτουργούν με μπαταρία συνδέονται μέσω πρωτοκόλλου BLE και είναι εύκολο να διαμορφωθούν μέσω VictronConnect. Όλα τα δεδομένα από τους αισθητήρες RuuviTag, όπως θερμοκρασία, υγρασία και ατμοσφαιρική πίεση, θα είναι διαθέσιμα απευθείας στην πλατφόρμα VRM.

Victron Remote Management

Η διαδικτυακή πύλη Victron Remote Management (VRM - Απομακρυσμένη διαχείριση Victron) σάς παρέχει πρόσβαση στην εγκατάστασή σας, από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Στο VRM μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των συνδεδεμένων προϊόντων σας, να δείτε λεπτομερή γραφήματα ιστορικού της ενέργειάς σας, να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναλυτικές αναφορές, ακόμη και να διαμορφώσετε αυτόματους συναγερμούς σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

VictronConnect

Το VictronConnect σάς επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε προσαρμογέα VE.Direct Bluetooth Smart.

Λήψεις

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου