Έλεγχος πεδίου

PV Modules

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Mono, Poly, PERC και Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- Τοπική ώρα
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ακτινοβολία
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Αυτό είναι μίαδοκιμή πεδίου και ειδικά αποτελέσματα για την εγκατάσταση στην τοποθεσία,Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για κατάστασή σας καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιρροές.

Πιστεύουμε ότι έχοντας επίγνωση της εγκατάστασής σας είναι βασικός παράγοντας για τη συντήρηση και τη λειτουργία των αυτόνομων ενεργειακών λύσεων. Το εκτός δικτύου δεν πρέπει να σημαίνει εκτός σύνδεσης, επομένως έχουμε δημιουργήσει το GlobalLink 520. Αυτή η συσκευή θα φέρει συνδεσιμότητα 4G LTE-M σε όλες τις συσκευές VE.Direct ενεργοποίηση χωρίς μηνιαίες χρεώσεις ή συνδρομές, για τα πρώτα πέντε χρόνια. 

Παγκόσμια συνδεσιμότητα με 4G LTE-M

Το LTE-M είναι η συντομογραφία για το LTE Cat-M1 ή το Long Term Evolution (4G), κατηγορία M1. Αυτή η κυψελοειδής τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να συνδέει το Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT) με υπάρχοντες πύργους 4G ενώ χρησιμοποιεί χαμηλή ενέργεια. Το LTE-M υποστηρίζει μεταβιβάσεις και περιαγωγή, ώστε να είναι δυνατή η χρήση αυτής της συσκευής σε ένα κινούμενο όχημα όπως ένα τροχόσπιτο. Δείτε το εγχειρίδιο μας GlobalLink 520 για να δείτε εάν το LTE-M έχει επίσημα επιβεβαιωθεί ότι είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Η κάλυψη αυξάνεται κάθε εβδομάδα καθώς οι τοπικοί προμηθευτές παρέχουν υποστήριξη. Η αγορά σας περιλαμβάνει συνδεσιμότητα 5 ετών, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά ξεχωριστού πακέτου δεδομένων και κάρτας SIM.

Εύκολη παρακολούθηση & έλεγχος συστήματος

Το GlobalLink 520 σας διαθέτει δύο θύρες VE.Direct που σας επιτρέπουν να συνδέσετε έως και δύο συσκευές VE.Direct συσκευές, όπως μια οθόνη μπαταρίας BMV και / ή έναν ελεγκτή ηλιακής φόρτισης MPPT απευθείας στο VRM. Με δύο ψηφιακές εισόδους που λειτουργούν επίσης ως μετρητές παλμών και έναν τηλεχειριζόμενο ηλεκτρονόμο, είναι η τέλεια λύση για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της εγκατάστασής σας.

Ενσωματωμένη κεραία

Το GlobalLink 520 διαθέτει ενσωματωμένη κεραία που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε καλύτερη λήψη ή θέλετε να εγκαταστήσετε τη μονάδα σας σε ένα βοηθητικό πρόγραμμα για παράδειγμα, είναι επίσης δυνατή η τοποθέτηση εξωτερικής κεραίας.

Victron Remote Management

Η διαδικτυακή πύλη Victron Remote Management (VRM - Απομακρυσμένη διαχείριση Victron) σάς παρέχει πρόσβαση στην εγκατάστασή σας, από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Στο VRM μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των συνδεδεμένων προϊόντων σας, να δείτε λεπτομερή γραφήματα ιστορικού της ενέργειάς σας, να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναλυτικές αναφορές, ακόμη και να διαμορφώσετε αυτόματους συναγερμούς σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

VictronConnect

Το VictronConnect σας επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε έξυπνο προσαρμογέα Bluetooth VE.Direct.

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου