Δοκιμή πεδίου: Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
E
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
W
Ρουμανία
--
--
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 15/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9025 kWh
Split-cell: 9400 kWh
Poly: 9008 kWh
Perc: 9358 kWh

Επιστροφή στα αποτελέσματα

Φόρτωση...

Με ποιον να επικοινωνήσετε

Οι διαφορετικοί τύποι αντιπροσώπων μας

Με τη βοήθεια ενός προσεκτικά επιλεγμένου δικτύου αντιπροσώπων, η Victron Energy μπορεί να προσφέρει παγκόσμια εξυπηρέτηση. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι πάντα σας συμβουλεύουμε και σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλοι οι αντιπρόσωποί μας είναι εκπαιδευμένοι να μεταφράζουν τις ακριβείς ανάγκες σας σε στιβαρές λύσεις. Το καλύτερο άτομο με το οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσετε θα εξαρτηθεί από τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες σας.

Guy explaining Victron gear to someone else

Ρωτήστε τους αντιπροσώπους μας για τη σωστή λύση

Η Victron Energy προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην αγορά. Διαθέτουμε πάνω από 750 επαγγελματίες αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο. Μπορούν να σας παρέχουν τις καλύτερες λύσεις ενέργειας, όσο μεγάλη και αν είναι η πρόκληση.

Οι αντιπρόσωποι της Victron Energy είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και είναι αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουν τις σωστές συμβουλές, ακόμα και όταν εσείς έχετε διαφορετικά πράγματα υπόψη σας. Κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν εσάς ικανοποιημένους και τις επενδύσεις σας ασφαλείς για τα χρόνια που θα έρθουν.

Για συμβουλές ή ένα γρήγορο έλεγχο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους τοπικούς ειδικούς μας, ή ακόμα και τα ηλεκτρονικά καταστήματα*.

Γιατί Victron Energy;

Η Victron Energy έχει ένα μεγάλο εύρος δομοστοιχειωτών συνδεόμενων προϊόντων που παρέχουν την απαιτούμενη ενέργεια, έγκαιρα, κάθε φορά που χρειάζεται. Ο εξοπλισμός Victron πραγματικά ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του, και από άποψη απόδοσης και από άποψη αναμενόμενου κύκλου ζωής (όταν χρησιμοποιείται όπως έχει σχεδιαστεί). Τα 5 χρόνια εγγύησης που προσφέρουμε και οι πολιτικές μας για τίμιες και γρήγορες επισκευές σημαίνουν ότι οι επενδύσεις σας είναι προστατευμένες και, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα σας απογοητεύσουν.

Το παγκόσμιο δίκτυό μας από πολύ καλά εκπαιδευμένους διανομείς, εγκαταστάτες και συνεργάτες σέρβις είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσουν. Από συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα, προτάσεις εγκατάστασης, εξυπηρέτηση μετά την αγορά και τεχνική υποστήριξη. Με την ομάδα της Victron Energy, τους συνεργάτες της και την κοινότητα χρηστών, μπορείτε να είστε πάντα βέβαιοι ότι η δύναμη της τεχνογνωσίας είναι στο πλευρό σας.

Χάρη στις γνώμες των πελατών μας, την ανταλλαγή δεδομένων και γνώσεων, καινοτομούμε πρακτικά 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η δύναμή μας είναι η τεχνογνωσία, αυτή διατηρεί σε εξέλιξη και εμάς και τους χρήστες των προϊόντων μας - εξασφαλίζοντας απόδοση των επενδύσεων για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Με τη δύναμη της τεχνογνωσίας