Δοκιμή πεδίου: Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
E
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
W
Ρουμανία
--
--
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Το Ekrano GX αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά στην οικογένεια των προϊόντων GX. Προσφέροντας ένα πλήρες εύρος συνδέσεων και διεπαφών καθώς και ενσωματωμένη οθόνη αφής 7 ιντσών, αποτελεί την ισχυρότερη συσκευή GX που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και σας επιτρέπει να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο του συστήματός σας από όπου και να βρίσκεστε αλλά και να μεγιστοποιείτε τις επιδόσεις του συστήματος. Απλά αποκτήστε πρόσβαση στο σύστημά σας από την πύλη Victron Remote Management (VRM), ή απευθείας από την ενσωματωμένη οθόνη αφής, από μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (MFD) ή από την εφαρμογή VictronConnect χάρη στο ενσωματωμένο της σημείο πρόσβασης WiFi.
Το Ekrano GX αποτελεί επίσης τον διάδοχο  του Color Control GX.

Άριστη παρακολούθηση και έλεγχος

Παρακολουθήστε αμέσως την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, την κατανάλωση ενέργειας, τη συλλογή ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά, τη γεννήτρια και το ηλεκτρικό δίκτυο ή δείτε τη στάθμη δεξαμενών και μετρήσεις θερμοκρασίας. Ελέγξτε εύκολα το όριο ρεύματος της εισόδου ρεύματος ξηράς, ξεκινήστε/διακόψτε (αυτόματα) τη λειτουργία γεννήτριας (ή γεννητριών) ή αλλάξτε οποιαδήποτε ρύθμιση για τη βελτιστοποίηση του συστήματος. Αναλάβετε ενέργειες σύμφωνα με τυχόν ειδοποιήσεις, εκτελέστε διαγνωστικούς ελέγχους και επιλύστε προβλήματα εξ αποστάσεως. Το Ekrano GX μετατρέπει οποιαδήποτε πρόκληση σχετικά με την ηλεκτρική ενέργεια σε μια εύκολη εμπειρία.

Διευρύνετε την εικόνα

Η ενσωματωμένη οθόνη αφής 7 ιντσών σας επιτρέπει να έχετε άμεση εποπτεία του συστήματός σας και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις του στη στιγμή. Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της και η ανθεκτικότητά της στο νερό προσφέρει μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό ενός τακτοποιημένου και αποτελεσματικού πίνακα ελέγχου. Η λειτουργία αφής μπορεί να απενεργοποιηθεί (ή να ενεργοποιηθεί) μέσω ενός βυθισμένου κουμπιού στην πίσω πλευρά, για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

Εύκολη εγκατάσταση και διαμόρφωση

Το Ekrano GX είναι βελτιστοποιημένο για εγκατάσταση χαμηλού προφίλ σε άνοιγμα πίνακα ή για εγκατάσταση σε τυφλή οπή και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα υλικά εγκατάστασης. Μπλοκ ακροδεκτών με βιδωτή στερέωση των καλωδίων φροντίζει να παραμένουν όλες οι συνδέσεις στη θέση τους. 

Ξεπεράστε κάθε πρόκληση σχετικά με την ενέργεια

Το Ekrano GX ικανοποιεί πολλές ανάγκες και παρέχει τον ιδανικό έλεγχο σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Για λύσεις που περιλαμβάνουν γεννήτριες, όπως για συστήματα Ναυτικών Εφαρμογών ή Αυτονομίας & Εφεδρείας, θα μπορεί να ξεκινά/διακόπτει αυτόματα τη λειτουργία της γεννήτριάς σας ή να καθυστερεί την ενεργοποίησή της μέχρι να περάσουν οι ώρες κοινής ησυχίας. Για Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας διατηρεί τις εφεδρικές μπαταρίες στο 100%, αναλαμβάνει δράση σε περίπτωση διακοπών ρεύματος και εκτρέπει την πλεονάζουσα (ηλιακή) ενέργεια στην αυτοκατανάλωση, εξοικονομώντας χρήματα για λογαριασμό σας. Σε RV και Οχήματα Έκτακτης Ανάγκης διατηρεί τα ζωτικά τους συστήματα σε άψογη δυνατότητα λειτουργίας. Αλλά αυτές είναι μόνο λίγες από τις δυνατότητές της συσκευής...

Downloads & Support

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου