Έλεγχος πεδίου

PV Modules

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Mono, Poly, PERC και Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- Τοπική ώρα
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ακτινοβολία
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Αυτό είναι μίαδοκιμή πεδίου και ειδικά αποτελέσματα για την εγκατάσταση στην τοποθεσία,Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για κατάστασή σας καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιρροές.

Ναυτιλία

Ενέργεια για να σας μεταφέρει στον ορίζοντα και ακόμα παρά πέρα.

Είτε πρόκειται για ένα σύντομο ταξίδι για ψάρεμα είτε για να ταξιδέψετε στον ωκεανό, θα χρειαστείτε αξιόπιστη ισχύ για να απολαύσετε την περιπέτεια σας στο έπακρο. Αλλά στη Victron πιστεύουμε ότι η αξιοπιστία δεν είναι αρκετή. Πιστεύουμε στην Βέλτιστη Ενέργεια αντ 'αυτού. Κατά την άποψή μας, ένα σκάφος χρειάζεται ένα ευφυές δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας που προσαρμόζεται στις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Με ασυναγώνιστη αξιοπιστία, χωρίς προσπάθεια και σε πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής. Αυτό είναι που ονομάζουμε Βέλτιστη Ενέργεια.

Bέλτιστη Eνέργεια για όλους

Στη Victron θα βρείτε ένα πλήρες φάσμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ζήτηση. Κάθε μία από αυτές μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, αλλά εδώ θα βρείτε μερικά παραδείγματα:

Τυπικά θαλάσσια ζητήματα

Και πώς τα λύνουμε

Όντας οι ίδιοι ναύτες ωκεανού, γνωρίζουμε τη θαλάσσια δύναμη μέσα έξω. Over the past 45 years we have been closely working with our clients to create even better Marine solutions.

01

Περιορισμένη ισχύς στην ξηρά,
μέγιστη άνεση

Μετά από μια μεγάλη μέρα πλεύσης μπορεί να θέλετε να ενεργοποιήσετε τη σόμπα. Να ανοίξετε την καφετιέρα. Να χρησιμοποιήσετε το φούρνο μικροκυμάτων. Πριν το καταλάβετε, ανοίγει η ηλεκτρική ασφάλεια της τροφοδοσίας ξηράς. Το PowerAssist εμποδίζει την υπερφόρτωση, χρησιμοποιώντας την μπαταρία ως buffer κατά τη διάρκεια της μέγιστης ζήτησης ισχύος. Και ούτε που θα το καταλάβετε.

02

Κακή ισχύς,
ομαλή απόδοση

Στα γεμάτα λιμάνια, ενδέχεται να περάσετε ισχυρές πτώσεις τάσης στην τροφοδοσία ξηράς. Μερικές γεννήτριες δυσκολεύονται να παράγουν ένα αξιοπρεπές ρεύμα AC. Οι μετατροπείς / φορτιστές Victron απολαμβάνουν φήμη εξαιρετικής ανθεκτικότητας. Εξομαλύνουν αυτά τα προβλήματα μετατρέποντας την κακή ισχύ σε τέλεια ισχύ.

03

Περισσότερη ισχύς,
μικρότερη γεννήτρια

Τα καύσιμα μπορεί να είναι μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού σας. Τα προϊόντα Victron βελτιστοποιούν τη χρήση της γεννήτριας και ελαχιστοποιούν το χρόνο λειτουργίας της. Συχνά, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε μια μικρότερη γεννήτρια. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε τις δαπάνες εγκατάστασης, συντήρησης και καυσίμων.

04

Suboptimal ήλιο,
βέλτιστη απόδοση ηλιακού συλλέκτη

Οι ηλιακοί συλλέκτες σε θαλάσσιο περιβάλλον έρχονται με συγκεκριμένες προκλήσεις: Υπάρχει μόνο περιορισμένος χώρος και σκιές από την εξάρτιση. Οι επιδόσεις αλλάζουν συνεχώς. Οι ηλιακοί ελεγκτές της Victron χρησιμοποιούν εξαιρετικά γρήγορη εντολή μέγιστης ισχύος για να αποσύρουν κάθε πτώση ισχύος από τους συλλέκτες σας.

05

Δεν είναι πάντα εκεί,
πάντα τέλειος έλεγχος

Είτε είστε στο σκάφος είτε πίσω στο σπίτι, θα έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο των συνδεδεμένων smart προϊόντων μας. Βλέπετε αμέσως ποια είναι η κατάσταση της ισχύος. Και μπορείτε ακόμη και να αντιμετωπίσετε τις προειδοποιήσεις από το σπίτι.

Τα ηλεκτρικά μας συστήματα επιτρέπουν να παραμένουμε εκτός δικτύου για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, ενώ ζούμε άνετα και εργαζόμαστε εξ αποστάσεως στο πλωτό μας σπίτι.

Οι αδιάβροχοι φορτιστές μπαταριών και οι μετατροπείς DC / DC καθιστούν τον ανταγωνισμό στην αλιεία χωρίς ανησυχίες.

Όταν ταξιδεύετε στην υδρόγειο, είναι σημαντικό να έχετε ανανεώσιμη, αξιόπιστη δύναμη επί του σκάφους.

Το πλήρωμα του Stødig
Leandri Language
Jon Sanders
Ιδρυτές της Arctic Lifeboat Initiative
Ανταγωνιστές αλιείας πέρκας - Αλιευτικό πρωτάθλημα παγκοσμίως
Ταξίδεψε την υδρόγειο 10 φορές Ιδρυτής της No plastic oceans initiative
Δείτε την περίπτωση Δείτε την περίπτωση Δείτε την περίπτωση

Φαίνεται ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες για να δείτε αυτήν την ενότητα σωστά, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Βυθιστείτε στον κόσμο της θαλάσσιας ενέργειας

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα

Το καθιερωμένο παγκόσμιο δίκτυο των τοπικών Victron Professionals είναι αφοσιωμένο να βοηθήσει στην εξεύρεση βέλτιστης λύσης για την πρόκληση που αντιμετωπίζετε.

Βασιστείτε στην παγκόσμια υπηρεσία μας

Στη Victron θεωρούμε απαραίτητη την ταχεία και αξιόπιστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το παγκόσμιο δίκτυο Victron Professionals διαθέτει το υψηλότερο επίπεδο τεχνικής τεχνογνωσίας και δεσμεύεται να παρέχει επισκευές όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε το ταξίδι σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.