δοκιμή πεδίου

Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Δεδομένα πραγματικού χρόνου
-- -- τοπική ώρα
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Split-cell

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Poly

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

PERC

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

* Αυτή είναι μια δοκιμή πεδίου και τα αποτελέσματα αφορούν ειδικά τη συγκεκριμένη εγκατάσταση στη συγκεκριμένη τοποθεσία, Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για τη δική σας περίπτωση, καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS

Οι ελεγκτές ηλιακής φόρτισης SmartSolar MPPT RS είναι η λύση της Victron για συστήματα με συνδεδεμένες σειρές φωτοβολταϊκών συστοιχιών μεγάλης σειράς που φορτίζουν τράπεζες μπαταριών 48 V DC. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για μεγάλα συστήματα μπαταριών εκτός δικτύου και συνδεδεμένες στο δίκτυο.

Διατίθεται σε μοντέλο 5,76kW και 11,52kW, οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν μια ευρεία είσοδο ηλιακής τάσης 80-450 VDC, ανεξάρτητες εισόδους παρακολούθησης, πλήρης συνδεσιμότητα, μεμονωμένες φωτοβολταϊκές συνδέσεις, οθόνη, πλήρως προγραμματιζόμενες παράμετροι φόρτισης μπαταρίας και ενεργή ψύξη. Ο νέος σχεδιασμός μεταλλικής θήκης και οι πλήρως καλυμμένες ηλεκτρικές συνδέσεις βελτιώνουν την ασφάλεια και εκσυγχρονίζουν την παρουσίαση σύμφωνα με την τελευταία σουίτα προϊόντων Victron.

Μοντέλα: 48 Volt

MPPT: Εξαιρετική Γρήγορη Παρακολούθηση Σημείου Δύναμης

Ο ελεγκτής ηλιακής φόρτισης SmartSolar RS συνδέεται σε μια φωτοβολταϊκή συστοιχία μεταξύ 80 και 450 Volt Voc και θα φορτίσει αποτελεσματικά την τράπεζα μπαταριών 48V με 100A ή 200A. Οι ρυθμίσεις φόρτισης είναι πλήρως προγραμματιζόμενες και μπορούν να ρυθμιστούν για διαφορετικές χημικές μπαταρίες, όπως μολύβδου οξέος, λιθίου και πολλά άλλα.

Ρύθμιση και παρακολούθηση με VictronConnect

Ο ελεγκτής φόρτισης SmartSolar RS μπορεί να ελέγχεται απομακρυσμένα και να ρυθμίζεται με χρήση Bluetooth μέσω της εφαρμογής VictronConnect. Αυτό επιτρέπει τη ρύθμιση της συσκευής, τη διαχείριση και τις πληροφορίες με μια ματιά, όπως τάση και ρεύμα μπαταρίας, Φ/Β τάση και ρεύμα, ιστορικά δεδομένα και τάσεις.

Παραρτήματα της Αλυσιδωτής Σύνδεσης

Ο ελεγκτής φόρτισης SmartSolar RS είναι εξοπλισμένος με θύρες διαύλου VE.Can. Αυτό επιτρέπει την επικοινωνία με επιπλέον μονάδες SmartSolar RS & VE.Can MPPT. Οι πρόσθετες μονάδες απλώς συνδέονται αλυσιδωτά μεταξύ τους με ένα καλώδιο RJ45.
Όταν συνδέονται μεταξύ τους, όλοι οι μεμονωμένοι ελεγκτές φόρτισης, θα συγχρονίσουν τα στάδια φόρτισης. Μπορούν επίσης να στείλουν τα δεδομένα τους, μέσω του ίδιου καλωδίου, για παρακολούθηση σε μια συσκευή GX (όπως το Cerbo GX).

Παρακολούθηση και Έλεγχος Απομακρυσμένα

Εάν η συσκευή GX είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, η πύλη απομακρυσμένης διαχείρισης Victron (VRM) παρέχει πρόσβαση στην πλήρη ισχύ των ελεγκτών φόρτισης SmartSolar RS.
Εάν η εγκατάστασή σας είναι συνδεδεμένη σε μια συσκευή GX και στο Διαδίκτυο, η πύλη απομακρυσμένης διαχείρισης Victron (VRM) παρέχει πρόσβαση στην πλήρη ισχύ του MPPT σας, οποτεδήποτε, οπουδήποτε δωρεάν. 
Για απομακρυσμένες εγκαταστάσεις - ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο κοντά - ενδέχεται να μπορείτε να ελέγχετε το MPPT σας συνδέοντας το  GlobalLink 520.

Οθόνη SmartSolar

Ο ελεγκτής φόρτισης SmartSolar RS διαθέτει οθόνη στην μπροστινή πλευρά. Η οθόνη διαβάζει τα βολτ της μπαταρίας, το ρεύμα φόρτισης και τις τάσεις και των δύο συστοιχιών ξεχωριστά, συμπεριλαμβανομένων στιγμιαίων και συνολικών αριθμών και κατάστασης μονάδας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν πιθανών κωδικών σφάλματος.

Συνδέσεις εισόδου / εξόδου

Ο ελεγκτής φόρτισης SmartSolar RS είναι εξοπλισμένος με προγραμματιζόμενο ρελέ και επιλογές για ανίχνευση θερμοκρασίας και τάσης. Η απομακρυσμένη είσοδος μπορεί να δεχτεί το Victron smallBMS και άλλους τύπους BMS με σήματα επιτρεπόμενης φόρτισης.  

VictronConnect

Το VictronConnect σάς επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε προσαρμογέα VE.Direct Bluetooth Smart.

Λήψεις

Ηλεκτρονική Εκπαίδευση Victron

Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το προϊόν αυτό, έχουμε διαθέσιμο ένα μάθημα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει ένα βίντεο, συνδέσμους προς σημαντικές πηγές αναφοράς και ένα διαγώνισμα για να ελέγξετε τις γνώσεις σας. Η επιτυχής ολοκλήρωση επιβραβεύεται με πιστοποιητικό. Για την Ηλεκτρονική Εκπαίδευση Victron απαιτείται ένας δωρεάν λογαριασμός Επαγγελματία Victron.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου