Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση
Οι αντιστροφείς είναι συσκευές που σας επιτρέπουν να τροφοδοτήσετε με ρεύμα οικιακό εξοπλισμό - που χρειάζεται 230 V/120 V AC - από μπαταρίες 'αναψυχής' ή 'οχημάτων' ονομαστικής τάσης 12 V, 24 V ή 48 V DC.
μοντέλα: 250VA, 375VA, 500VA, 800VA, 1200VA

Υψηλής αξιοπιστίας - κατασκευασμένοι για τα χρόνια που έρχονται

Οι αντιστροφείς Phoenix κατασκευάζονται για να αντέχουν. Διαθέτουν εξελιγμένη τοπολογία μετασχηματιστή πλήρους γέφυρας και τοροειδή - κατάλληλη για την τροφοδότηση με ρεύμα ευαίσθητων ηλεκτρονικών συσκευών. Προστατεύονται από υπερφόρτωση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωση.

Πλήρεις ριπές ισχύος - Υψηλή έξοδος αιχμής

Ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές - ειδικά αυτές που έχουν ηλεκτροκινητήρα - χρειάζονται κατά την εκκίνηση μια σύντομη ριπή ενέργειας η οποία είναι πολύ υψηλότερη από την ονομαστική τους ισχύ εισόδου. Κανένα πρόβλημα - ο μετατροπέας Phoenix έχει κορυφαία στον κλάδο δυνατότητα ισχύος αιχμής.

Έξυπνοι συναγερμοί, τερματισμοί λειτουργίας και επανεκκινήσεις

Μια υψηλή κατανάλωση ρεύματος κατά την εκκίνηση μπορεί να προκαλέσει λανθασμένους συναγερμούς και τερματισμούς λειτουργίας. Ο Phoenix το λαμβάνει αυτό υπόψη του και τερματίζει τη λειτουργία του μόνο σε περιπτώσεις που η υπερφόρτωση επιμένει. Με έξυπνο τρόπο - οι τερματισμοί λειτουργίας θα ακολουθούνται από σειρά επανεκκινήσεων - ώστε να εξαλείφονται οι 'λανθασμένοι συναγερμοί'.

Εξοικονομήστε ενέργεια με τη λειτουργία Eco

Στη λειτουργία Eco ο αντιστροφέας τερματίζει τη λειτουργία του όταν δεν υπάρχει απαίτηση για ρεύμα. Ο Phoenix ανιχνεύει τις συνθήκες στην πρίζα εξόδου κάθε λίγα δευτερόλεπτα και αυτόματα ενεργοποιείται πάλι αν χρειάζεται πάλι να δώσει ρεύμα.

Ρυθμίσεις διαμορφώσιμες από το χρήστη

Ο Phoenix διαθέτει μια θύρα επικοινωνίας η οποία παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες κατάστασης, συναγερμούς και αυτόματους διαμορφώσιμους από το χρήστη τερματισμούς λειτουργίας σε περίπτωση χαμηλής τάσης. Οι τερματισμοί λειτουργίας θα ακολουθούνται από μια σειρά έξυπνων προσπαθειών επανεκκίνησης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις χρήστη από τον υπολογιστή σας ή από κινητή συσκευή μέσω της - δωρεάν χρήσης - εφαρμογής μας VictronConnect.

VictronConnect

VictronConnect lets you get live status information and configure any Victron products which either have Bluetooth built-in, or are connected to a VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Find a dealer