Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή VictronConnect για να ρυθμίζετε, να παρακολουθήσετε, να ενημερώσετε και να διαγνώσετε το προϊόν σας Victron. Είναι διαθέσιμη για Android, iOS, Windows και macOS X.

Μπορεί να συνδεθεί στα προϊόντα Victron μέσω Bluetooth, USB και WiFi/LAN/Ιντερνέτ.


Παρακολουθήστε

Διορατικότητα σε πραγματικό χρόνο, πλήρης έλεγχος

Αναλαμβάνετε τα δεδομένα πραγματικού χρόνου και ιστορικά δεδομένα για οποιοδήποτε προϊόν του Victron μέσω του δικτύου στην τοπική περιοχή σας με τη συσκευή Bluetooth, USB ή GX. Το VictronConnect λειτουργεί με ένα διαισθητικό, καθαρό περιβάλλον εργασίας για τα τηλέφωνα iOS και Android, καθώς και τα λειτουργικά συστήματα Windows και Mac στον φορητό υπολογιστή σας.

εκτελέστε

Ελέγξτε εύκολα τις συσκευές σας

Μπορείτε να παρακολουθείτε και να χειρίζεστε τη συσκευή σας ταυτόχρονα. Ελέγξτε εύκολα το όριο του εισόδου ηλεκτρικού ρεύματος στην παραλία ή ενεργοποιήστε τον μετατροπέα σας με την εφαρμογή VictronConnect. Μαζί με τη συσκευή ασφαλείας VE.BUS Smart, αυτή είναι μία ιδανική διεπαφή χρήστη σε επίπεδο εισόδου για ένα πλήρες τροχόσπιτο ή το σύστημα Marine Victron.

ρυθμίστε

Ρυθμίστε

Το VictronConnect είναι το ιδανικό εργαλείο για τους εγκαταστάτες ώστε να ρυθμίζουν γρήγορα και αποδοτικά το σύστημα μετά από ηλεκτρική συναρμολόγηση.

Ενημερώσεις λογισμικoύ συσκευής

Ασφαλής και εύκολη ενημέρωση λογισμικού συσκευής

Με το VictronConnect είναι ασφαλές, γρήγορο και εύκολο να ενημερώσετε το λογισμικό της συσκευής προϊόντα του Victron. Δεν χρειάζεται η σύνδεση στο Ιντερνέτ και δεν χρειάζεται η επιλογή ή λήψη ενός αρχείου. Συνδέστε απλά το προϊόν.

VictronConnect

Το VictronConnect σας επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε έξυπνο προσαρμογέα Bluetooth VE.Direct.

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου