Δοκιμή πεδίου: Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
E
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
W
Ρουμανία
--
--
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Βαν Σέρβις

Πάντα έτοιμο για τη δράση.

Αν η εργασία δεν έρχεται στον χώρο εργασίας, τότε πάμε τον χώρο εργασίας στη δουλειά, έτσι δεν είναι; Ένα σωστό βαν για σέρβις είναι πάντα προετοιμασμένο για δράση. Με τροφοδοσία από ρεύμα 230V, οι μπαταρίες των εργαλείων μπαταρίας είναι πάντα πλήρως φορτισμένες και το τάμπλετ και ο εκτυπωτής σας είναι σε ετοιμότητα για να διεκπεραιώσουν τις εργασίες γραφείου εν ριπή οφθαλμού. Φώτα καμπίνας των 12 V διασφαλίζουν ότι η εργασία μπορεί να γίνει κάθε ώρα της ημέρας.

Η παροχή τέλειου σέρβις μπορεί να απαιτεί μεγάλες δεξιότητες, αλλά όχι απαραίτητα και τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικής ισχύος. Αυτός είναι ο λόγος που η μεγάλη μας γκάμα αποτελεσματικών λύσεων ενέργειας είναι τέλεια για τις μικρότερες και λιγότερο πολύπλοκες διαμορφώσεις συστημάτων. Οι μικρότερες μονάδες μας είναι όλες κατασκευασμένες με την ίδια επαγγελματική ποιότητα με τα μεγαλύτερα μοντέλα μας: Η Επιλογή των Επαγγελματιών.

Ισχύς

στις υπηρεσίες σας

Οι επί μέρους μονάδες του δομοστοιχειωτού συστήματος Victron Energy σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα πλήρες σύστημα, ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Παρόλο που ορισμένες επιλογές γίνονται προφανείς μετά τον υπολογισμό της ημερήσιας κατανάλωσης ενέργειας και της απαιτούμενης ισχύος αιχμής, σε άλλες περιπτώσεις ίσως χρειάζεται λίγο περισσότερη σκέψη.

Ημερήσια κατανάλωση ενέργειας

350 Wh

Απαίτηση ισχύος αιχμής

200W

Στο παράδειγμα αυτό

Η ημερήσια κατανάλωση ενέργειας υπολογίζεται από το άθροισμα των γινομένων όλων των συσκευών κατανάλωσης X τον χρόνο που θα χρησιμοποιούνται σε μία ημέρα. Προσθέστε όλα τα Watt των συσκευών κατανάλωσης που χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα για να υπολογίσετε την απαιτούμενη ισχύ αιχμής.

Προφανείς επιλογές

Σχεδιασμός συστήματος

Ζητήματα

Παρακάτω εξηγούνται ορισμένα από τα κύρια ζητήματα σχεδιασμού. Κάντε κλικ στις ερωτήσεις για να δείτε τις προτάσεις των μηχανικών μας.

 • 01

  Ποιος (τι μεγέθους) αντιστροφέας είναι αξιόπιστος και αποτελεί μια λύση συμπαγών διαστάσεων;

  Η σειρά αντιστροφέων Phoenix έχει αναπτυχθεί για επαγγελματική χρήση και είναι μια τέλεια οικονομική λύση για συστήματα όπου δεν είναι καίριας σημασίας η φόρτιση με ρεύμα ξηράς. Η τεχνολογία Καθαρού Ημιτονοειδούς Κύματος τροφοδοτεί με ασφάλεια ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές όπως υπολογιστές, ενώ η υψηλή διαβάθμιση ισχύος αιχμής επιτρέπει υψηλά ρεύματα εκκίνησης από ηλεκτρικά εργαλεία, ώστε να μπορείτε να τροφοδοτήσετε οποιοδήποτε φορτίο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ευρεία γκάμα αντιστροφέων Phoenix αποτελείται από πολλά μικρότερα μοντέλα, κάτι που διευκολύνει να αντιστοιχίσετε αποτελεσματικά τον σωστό αντιστροφέα στις ελάχιστες απαιτήσεις ενέργειας (αιχμής) του συστήματός σας.
  Οι αντιστροφείς μετατρέπουν το ρεύμα 12 VDC σε ρεύμα 230 VAC. Οι αντιστροφείς θα πρέπει να διαστασιολογούνται ώστε να διαχειρίζονται συνεχώς το μέσο φορτίο AC και θα πρέπει να ανταποκρίνονται στο αναμενόμενο ρεύμα ισχύος αιχμής για ταυτόχρονα φορτία AC. Δείτε όλους τους αντιστροφείς μας

  Η επιλογή των επαγγελματιών

  Αντιστροφέας Phoenix VE.Direct 375/12: η αναμενόμενη ισχύς αιχμής 200 W των φορτίων δεν απασχολούν καθόλου τη μέγιστη ισχύ αιχμής των 700 W που διαθέτει αυτό το μοντέλο, και μάλιστα υπάρχει και σημαντικό περιθώριο για μελλοντικές ανάγκες. Τα περισσότερα βαν βασίζονται σε συστήματα 12 V. Συνιστάται να διατηρείτε και την μπαταρία λειτουργίας στα 12 V.
  Σε συστήματα με υψηλότερη ημερήσια κατανάλωση ενέργειας, ή αυτά που βασίζονται σε λιγότερο «χρόνο κινητήρα», ενδέχεται να μην μπορείτε να βασιστείτε πλήρως στη φόρτιση από τον εναλλακτήρα του κινητήρα και, επομένως, να χρειάζεστε φόρτιση από ρεύμα ξηράς (κατά τη νύχτα), ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μπαταρίες λειτουργίας τύπου μολύβδου-οξέος, όπου για την πλήρη φόρτιση χρειάζεται περισσότερος χρόνος από τη χρήση μπαταριών λιθίου. Σε μια τέτοια περίπτωση ο συνδυασμός MultiPlus Αντιστροφέα/Φορτιστή είναι μια καλύτερη επιλογή.
 • 02

  Μπαταρία λειτουργίας τύπου λιθίου ή μολύβδου-οξέος, τι μεγέθους;

  Η Victron Energy προσφέρει πολλαπλές επιλογές για την μπαταρία λειτουργίας, αλλά η κύρια επιλογή είναι μεταξύ μπαταρίας μολύβδου-οξέος και μπαταρίας λιθίου και εξαρτάται κυρίως από την αναμενόμενη απόδοση, το κόστος ανά κύκλο και φυσικές παραμέτρους (μέγεθος/βάρος). Η επιλογή τεχνολογίας μπαταρίας θα έχει διαφορετικές συνέπειες για τα άλλα μέρη του συστήματος που συνδέονται απευθείας στις μπαταρίες (ή τις διαχειρίζονται).

  Γενικά, χρησιμοποιείτε μπαταρίες λιθίου όταν η ημερήσια ζήτηση ενέργειας είναι εξαιρετικά έντονη, όταν η πολύ γρήγορη φόρτιση είναι καίριας σημασίας ή όταν υπάρχουν περιορισμοί βάρους ή χώρου. Επίσης, οι μπαταρίες λιθίου έχουν χαμηλότερο κόστος ανά κύκλο. Οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος έχουν μικρότερο κόστος απόκτησης και είναι τέλειες για κανονικά, λιγότερο απαιτητικά προφίλ χρήσης και όταν το βάρος και ο χώρος δεν αποτελούν πρόβλημα. Τα παραπάνω ίσως είναι λίγο απλουστευτικά σε σχέση με τα 45 χρόνια τεχνογνωσίας στην ανάπτυξη μπαταριών, αλλά για περισσότερες πληροφορίες δείτε την εις βάθος ανάλυσή μας.

  Η Victron Energy προσφέρει μπαταρίες εξαιρετικής ποιότητας με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης που έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά. Τα δελτία δεδομένων μας προσφέρουν μια τίμια εικόνα της απόδοσης και των αναμενόμενων κύκλων ζωής, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν μελλοντικές εκπλήξεις για την επένδυσή σας. Η μεγάλη γκάμα των μπαταριών μας
  Επιλογές, επιλογές... Λιθίου ή μολύβδου-οξέος;

  Η επιλογή των επαγγελματιών

  AGM 12 V Βαθέος κύκλου 90 Ah. Μια μπαταρία AGM 12 V Βαθέος κύκλου 90 Ah μπορεί να δώσει 576 Wh ανά ημέρα για να τροφοδοτεί τα φορτία χωρίς πρόβλημα. Σε σύγκριση με τις μπαταρίες λιθίου, η φόρτιση θα είναι πιο αργή. Ο φορτιστής DC-DC 18 A συνδέεται στον έξυπνο εναλλακτήρα και μπορεί να φορτίσει μέσα σε 5-7 ώρες μια μπαταρία λειτουργίας που είναι κατά 50% αποφορτισμένη. Όταν ο ημερήσιος χρόνος λειτουργίας του κινητήρα δεν επιτρέπει την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας, χρησιμοποιήστε έναν φορτιστή Blue Smart IP22 12/30 για φόρτιση με ρεύμα ξηράς στη διάρκεια της νύχτας.

  Λιθίου 12,8 V Smart 60 Ah. Μέσα σε αυτό το εξαιρετικά συμπαγών διαστάσεων και ελαφρύ κουτί υπάρχει ένα εκπληκτικό επίπεδο ενέργειας 768 Wh, που είναι υπεραρκετή για να τροφοδοτεί όλα τα αναμενόμενα φορτία των 350 Wh, ακόμα και όταν διατηρεί 20% εφεδρεία για λόγους κύκλου ζωής. Λόγω του μικρού όγκου και βάρους του, όλος ο χώρος μπορεί να αφιερωθεί στον χώρο εργασίας. Χάρη στα χαρακτηριστικά ταχείας φόρτισης της τεχνολογίας λιθίου, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως από τον εναλλακτήρα του κινητήρα μέσα σε μόλις 1 ώρα (ο εναλλακτήρας 90 Α του κινητήρα μπορεί να φορτίσει με ασφάλεια με 45 A ανά ώρα, με βάση το ±50% της ονομαστικής χωρητικότητας).
  Ένας βασικός κανόνας για τη διαστασιολόγηση των μπαταριών είναι να χρησιμοποιούμε το 2x της ημερήσιας κατανάλωσης ενέργειας για μπαταρίες μολύβδου-οξέος επειδή έχουν 50% χωρητικότητα ασφαλούς εκφόρτισης και να διατηρούμε περίπου 20% σε εφεδρεία για μπαταρίες λιθίου. Επιλέξτε από την γκάμα μας το πλησιέστερο μοντέλο που αντιστοιχεί στους υπολογισμούς σας και στρογγυλοποιήστε τα αμπέρ για ασφάλεια.
 • 03

  Ασφαλής συνδυασμός μπαταριών λειτουργίας (λιθίου) με (έξυπνους) εναλλακτήρες και μπαταρίες εκκίνησης

  Υπερνικήστε όλες τις προκλήσεις με τον συνδυασμό (έξυπνων) εναλλακτήρων, μπαταριών εκκίνησης και λειτουργίας (λιθίου ή μολύβδου-οξέος) με τη μεγάλη μας γκάμα από φορτιστές DC-DC, συνδυαστές μπαταριών ή προϊόντα Smart BMS. Οι λύσεις που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οχήματα και διασφαλίζουν ότι οι μπαταρίες λειτουργίας, τόσο μολύβδου-οξέος όσο και λιθίου, μπορούν να φορτίζονται σωστά, χωρίς να προκληθεί ζημιά στον έξυπνο εναλλακτήρα ή στις μπαταρίες.
  Η σωστή λύση κατά κύριο λόγο εξαρτάται από τον συνδυασμό του εναλλακτήρα σας (έξυπνου ή συμβατικού) και του τύπου της μπαταρίας λειτουργίας (μολύβδου-οξέος ή λιθίου), μεταξύ άλλων παραγόντων. Μη διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές από έναν τοπικό σας εγκαταστάτη Victron Energy. Ρωτήστε τον τοπικό σας εγκαταστάτη

  Η επιλογή των επαγγελματιών

  Μολύβδου-οξέος: Orion-Tr 12/12-18: Αυτός ο επαγγελματικός φορτιστής DC-DC «Μπαταρίας προς Μπαταρία» έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδέει με ασφάλεια έναν οποιουδήποτε μεγέθους εναλλακτήρα (έξυπνο ή συμβατικό) και την μπαταρία εκκίνησης με μπαταρία λειτουργίας οποιουδήποτε τύπου. Ο φορτιστής 12 V προς 12 V φορτίζει την μπαταρία λειτουργίας με 18 A ανά ώρα όταν είναι σε λειτουργία ο κινητήρας.
  Λιθίου: Smart BMS CL 12/100: Για συστήματα ενέργειας στα 12 V βάσης λιθίου με φορτίο έως και 100 A, αυτή η συμπαγής και στιβαρή λύση είναι η τέλεια επιλογή. Η συσκευή αποτελείται από ένα σύστημα Διαχείρισης Μπαταρίας, Περιοριστή Ρεύματος και Συνδυαστή Μπαταριών, όλα σε ένα. Αυτός ο συνδυασμός διαχειρίζεται και φορτίζει την μπαταρία λιθίου σωστά και γρήγορα. Περιορίζει το ρεύμα φόρτισης στην ασφαλή ζώνη των προδιαγραφών εξόδου του εναλλακτήρα, για αποτροπή της υπερθέρμανσης ή πρόωρης φθοράς του εναλλακτήρα. Επίσης συνδυάζει με ασφάλεια την μπαταρία λειτουργίας και την μπαταρία εκκίνησης. Η συσκευή λειτουργεί με την εφαρμογή VictronConnect.
  Και στις δύο περιπτώσεις, μια ξεχωριστή μονάδα BatteryProtect 100 A προστατεύει την μπαταρία λειτουργίας από υπερβολική εκφόρτιση από τα φορτία (DC) και πρέπει να διαστασιολογηθεί σύμφωνα με το μέγιστο αναμενόμενο ρεύμα φορτίου.

Επαγγελματικές προκλήσεις;
Ρωτήστε τον τοπικό σας Επαγγελματία Victron.

Ο αριθμός επιλογών για κάθε μονάδα του συστήματος είναι αρκετά μεγάλος. Αυτός είναι ο λόγος που εκπαιδεύουμε τους Επαγγελματίες Ενέργειας της Victron για να μπορούν να μετατρέπουν τέλεια τις ακριβείς ανάγκες σας σε στιβαρές λύσεις. Αισθάνονται μεγάλη ευθύνη να συστήνουν πάντα τη σωστή λύση (ακόμα και αν αυτή κάποιες φορές αντιβαίνει αυτό που έχουν αρχικά στο μυαλό τους οι πελάτες). Τα πάντα για να παραμένετε εσείς ικανοποιημένοι και οι επενδύσεις σας ασφαλείς για τα επόμενα χρόνια.
Always feel free to ask your local Victron Energy Professional
Επαγγελματίας Victron που στέκεται δίπλα σε αυτοκίνητο με εξοπλισμό Victron

Φαίνεται ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες. Για να δείτε σωστά αυτήν την ενότητα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Διάγραμμα συστήματος

για σύστημα με μπαταρία λιθίου και μπαταρία μολύβδου-οξέος

Πώς τα ζητήματα σχεδιασμού συστήματος μεταφράζονται σε ένα στιβαρό σύστημα;

Μπαταρία λειτουργίας
Φόρτωση

Συσκευές AC (μονοφασικές)

Κάθε «οικιακή» συσκευή ή «εργαλείο βαρέος τύπου» που θα μπορούσατε να έχετε στο σπίτι ή στην εργασία σας μπορεί να υπάρξει και σε αυτόνομα συστήματα ενέργειας. Όλες αυτές οι συσκευές για να λειτουργήσουν χρειάζονται Εναλλασσόμενο Ρεύμα (230 V ή 110 V).

Κάποιες από αυτές τις συσκευές, όπως οι υπολογιστές, μπορεί να είναι ευαίσθητες στην ποιότητα του ρεύματος από αντιστροφή (κακής ποιότητας ρεύμα ξηράς ή ρεύμα εισόδου AC από γεννήτρια μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα αυτή). Εξοπλισμός που κινείται με μοτέρ ή που παράγει θερμότητα μπορεί να χρειάζεται υψηλή ένταση ρεύματος εκκίνησης. Όλοι οι αντιστροφείς μας παράγουν καθαρό ημιτονοειδές κύμα, ακόμα και αν η ποιότητα της εισόδου εναλλασσόμενου ρεύματος είναι λιγότερο καλή, και έτσι διασφαλίζουν ότι μπορούν να τροφοδοτούνται ευαίσθητα φορτία και να απολαμβάνετε μια ισχύς αιχμής γενικά 2x της ονομαστικής ικανότητας των αντιστροφέων. Έτσι, μπορείτε να τροφοδοτείτε και τα πιο βαριά φορτία, ή βασικά οποιοδήποτε φορτίο, χωρίς πρόβλημα.

Παραδείγματα συσκευών AC:

 • Heavy duty tools such as a drilling machine or a jigsaw
 • Computers
 • Phone chargers
 • Fridge and freezer
 • Lights
 • Coffee machine
 • Microwave
 • or basically any AC powered device you can think of.

Εναλλακτήρες

Τα οχήματα και τα σκάφη διαθέτουν κινητήρα(-ες) που παράγουν την ισχύ για κίνηση, αλλά παράγουν και ηλεκτρική ενέργεια με χρήση εναλλακτήρων. Οι εναλλακτήρες παράγουν ηλεκτρική ενέργεια με τη μορφή συνεχούς ρεύματος (DC) από μηχανική ενέργεια. Η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται στη συστοιχία μπαταριών ή τροφοδοτεί ηλεκτρικό εξοπλισμό DC απευθείας.

Οι μικροί κινητήρες συνήθως έχουν μικρούς εναλλακτήρες, ενώ οι μεγάλοι κινητήρες έχουν μεγαλύτερους εναλλακτήρες και κάποιες φορές διαθέτουν ακόμα και (πρόσθετους) εναλλακτήρες υψηλής ισχύος με σκοπό την αύξηση της παρεχόμενης ισχύος. Σε οχήματα, ειδικά με κινητήρες Euro 4/5, μπορεί να υπάρχουν έξυπνοι (μεταβλητής τάσης) εναλλακτήρες που διαμορφώνουν την έξοδό τους ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας του οχήματος. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει έναν τέτοιο εναλλακτήρα ανεπιτυχή για τη φόρτιση ενός δευτερεύοντος συστήματος μπαταριών σε επίπεδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Οι μπαταρίες λειτουργίας τύπου λιθίου μπορούν να επιβαρύνουν πολύ τον εναλλακτήρα του κινητήρα, και κατά πάσα πιθανότητα ο εναλλακτήρας πρέπει να προστατευτεί από υπερθέρμανση και πρόωρη φθορά.

Ό,τι τύπο εναλλακτήρα κινητήρα ή μπαταρία λειτουργίας και να έχετε, η Victron Energy προσφέρει ένα μεγάλο εύρος λύσεων για να συνδέσετε σωστά οποιονδήποτε εναλλακτήρα σε οποιαδήποτε συστοιχία μπαταριών, χωρίς πρόκληση ζημιάς στον έξυπνο εναλλακτήρα ή στις μπαταρίες. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε τα δελτία δεδομένων μας. Επίσης, ανατρέξτε και στην τεκμηρίωση του κατασκευαστή του οχήματός σας, για να δείτε τι έξοδο μπορεί να παρέχει ο εναλλακτήρας σας. Με συστοιχίες μπαταριών λιθίου και συμβατικούς ή έξυπνους εναλλακτήρες, συνιστούμε να κάνετε τους υπολογισμούς σας με το 50% της προδιαγραφής εξόδου του εναλλακτήρα, για να μην υπερφορτωθεί ο εναλλακτήρας.

Δείτε όλους τους DC-DC φορτιστές μας Δείτε όλους τους Συνδυαστές Μπαταριών μας Δείτε όλες τις επιλογές μας (Smart) BMS

Συστήματα Διαχείρισης Μπαταρίας

Battery management systems take excellent care of Lithium batteries, protecting the individual cells of LiFePO4 batteries against over voltage, under voltage and over temperature and will shut down or reduce charging (VE.Bus products only) or disconnect the loads when this occurs.

Victron Energy offers several BMS options, in general the VE.Bus BMS and smallBMS signal separate devices to disconnect the charging (Cyrix-Li, DC-DC chargers) or disconnect the loads (BatteryProtect), the other (Smart) BMS versions are designed for vehicles or boats and offer more ‘all-in one’ functionalities.

Δείτε όλα μας τα Συστήματα Διαχείρισης Μπαταρίας

Οθόνες μπαταρίας

Μια οθόνη μπαταρίας είναι σαν ένας «δείκτης βενζίνης», αλλά για την ενέργεια της μπαταρίας σας. Καταγράφει πόση ισχύς καταναλώνεται και φορτίζεται. Η οθόνη μπαταρίας υπολογίζει την κατάσταση φόρτισης, την υπολειπόμενη χωρητικότητα και τον χρόνο έως την εξάντληση της ενέργειας. Η τάση μιας μπαταρίας δεν μπορεί να δώσει ακριβή ένδειξη για το πόσο «γεμάτη» είναι η μπαταρία (ειδικά όχι υπό φορτίο). Μια οθόνη μπαταρίας μπορεί να το κάνει.

Οι οθόνες μπαταρίας της Victron Energy καταγράφουν δεδομένα ιστορικού, όπως τον αριθμό των κύκλων φόρτισης, τη βαθύτερη εκφόρτιση, την ανώτατη τάση, την κατώτατη τάση κ.λπ. Θα σας ειδοποιήσουν για κρίσιμες καταστάσεις όπως χαμηλή τάση ή χαμηλή φόρτιση και μπορούν ακόμα και να τερματίσουν πλήρως τη λειτουργία της πηγής ισχύος για την αποφυγή δαπανηρής ζημιάς σε μπαταρίες ή να θέσουν σε λειτουργία μια γεννήτρια.

Η Victron προσφέρει οθόνες μπαταρίας με ή χωρίς οθόνη. Οι έξυπνες εκδόσεις σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε με λεπτομέρειες τα δεδομένα και να προσαρμόζετε ρυθμίσεις από τη δωρεάν εφαρμογή μας VictronConnect. Δείτε όλες μας τις Οθόνες Μπαταρίας

BatteryProtect

Η μονάδα BatteryProtect αποσυνδέει την μπαταρία από τα μη απαραίτητα φορτία πριν αυτή αποφορτιστεί κάτω από ένα προκαθορισμένο επίπεδο (μια πλήρης αποφόρτιση θα προξενήσει ζημιά στην μπαταρία) ή πριν η ισχύς της μειωθεί τόσο, ώστε να μην επαρκεί για την εκκίνηση του κινητήρα.

Όμως το Victron Energy BatteryProtect προσφέρει ακόμα περισσότερα. Ενσωματωμένες καθυστερήσεις τερματισμού λειτουργίας διασφαλίζουν ότι οι καίριας σημασίας ηλεκτρονικές συσκευές δεν θα αποσυνδεθούν κατά λάθος, δηλαδή όταν η εκκίνηση του κινητήρα προκαλεί μια σύντομη πτώση τάσης. Επίσης, θα επανασυνδέσει αυτόματα όλες τις μονάδες όταν η μπαταρία έχει επαναφορτιστεί σε επαρκή βαθμό.
Το BatteryProtect έχει έναν απομακρυσμένο διακόπτη, ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί μέσω ενός BMS ή διακόπτη. Η έξυπνη (Smart) έκδοση μπορεί να προγραμματιστεί μέσω της εφαρμογής VictronConnect.

Δείτε όλα τα μοντέλα BatteryProtect

Φορτιστές

Battery chargers recharge batteries (DC) when plugged into shore power (AC).
At the same time the Victron Energy battery chargers can also power devices directly.

All Victron Energy battery chargers are developed for professional duty. Our advanced multi step charging algorithms get the best out of your battery, giving the battery the power it needs, maintaining its health, ensuring better performance... and a longer life.

Smart models work with VictronConnect, so you can check the status and configure all settings of your battery charger remotely via Bluetooth. Chargers with different waterproof ratings (IP rating) are also available. Our wide range of models makes it easy to select the right charger, saving you the cost of having to buy a larger one.

Δείτε όλους τους φορτιστές μας

Φορτιστές DC-DC

Οι μετατροπείς DC-DC, ή φορτιστές μπαταρίας από μπαταρία (μετατροπείς με ενσωματωμένους αλγόριθμους φόρτισης) χρησιμοποιούνται σε διπλά συστήματα μπαταριών, όπου ο (έξυπνος) εναλλακτήρας και η μπαταρία εκκίνησης συνδυάζονται με την μπαταρία λειτουργίας (ίδιας ή διαφορετικής τάσης) για να τη φορτίζουν. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για εφαρμογές φόρτισης που έχουν μπαταρίες αποκλειστικής χρήσης (όπως π.χ. προωστήρες πλώρης, αλλιώς bow thruster) ή για την τροφοδοσία εφαρμογών που έχουν τάση διαφορετική από της συστοιχίας μπαταριών λειτουργίας.

Οι περισσότεροι φορτιστές DC-DC μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συστήματα 12 V ή 24 V και όλοι είναι κατάλληλοι και για μπαταρίες μολύβδου-οξέος και για μπαταρίες λιθίου. Ορισμένα μοντέλα φορτιστών DC-DC μπορούν να συνδέονται σε παράλληλη συνδεσμολογία για αύξηση του ρεύματος εξόδου. Οι φορτιστές DC-DC είναι μια τέλεια και ασφαλής λύση φόρτισης συστοιχιών μπαταριών λιθίου από έξυπνους εναλλακτήρες (και επομένως και για μπαταρίες μολύβδου-οξέος).

Φόρτιση μπαταριών λιθίου από τον εναλλακτήρα
Οι περισσότεροι εναλλακτήρες δεν μπορούν να συνδεθούν απευθείας σε μπαταρίες λιθίου. Μια μπαταρία λιθίου θα «τραβάει» περισσότερο ρεύμα από αυτό που μπορεί να προμηθεύσει ο εναλλακτήρας, με αποτέλεσμα μόνιμη ζημιά στον εναλλακτήρα. Για να μην προκληθεί ζημιά στον εναλλακτήρα, ο περιορισμός του ρεύματος είναι μία από τις επιλογές για να διατηρηθεί η φόρτιση μέσα στην ασφαλή ζώνη του εναλλακτήρα.

Η Victron προσφέρει πολλές λύσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα, μία από τις οποίες είναι οι μετατροπείς DC-DC:

 • DC-DC converters act as a current limiter between the alternator and the battery: the battery can be safely charged without blowing up the alternator.
 • Victron also offers alternative solutions for dual battery systems powered by alternators. Some (smart) BMS products physically limit the current drawn from the alternator, in other systems, battery combiners might be a solid option. See the datasheets for more info.
Δείτε τη γκάμα μας σε μετατροπείς DC-DC

Ηλεκτρονικά DC

Ο εξοπλισμός DC έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί απευθείας με ρεύμα από τη συστοιχία μπαταριών (συνεχές ρεύμα). Ειδικά τα οχήματα και τα σκάφη μπορεί να έχουν (πολύ) εξοπλισμό DC (όπως πίνακες ελέγχου, φώτα, εξοπλισμό πλοήγησης, αυτόματο πιλότο, βυθόμετρα κ.λπ.).

Ορισμένα μικρά αυτόνομα συστήματα μπορούν να λειτουργούν αποκλειστικά με DC, με λαμπτήρες των 12 V, τηλεοράσεις ή ψυγεία. Πιο μεγάλα συστήματα μπορεί να συνδυάζουν και AC και DC καταναλωτές.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να προστατεύετε την μπαταρία από υπερβολική εκφόρτιση, και για τον λόγο αυτόν, η Victron προσφέρει το «BatteryProtect».

Αντιστροφείς

Οι αντιστροφείς μετατρέπουν ρεύμα DC από τις μπαταρίες σε ρεύμα AC, ώστε να τροφοδοτούν με ασφάλεια οποιοδήποτε είδος συσκευής ή βαρέος τύπου εργαλεία με τάση 230 V (ή 110 V σε άλλες αγορές).

Όλοι οι αντιστροφείς της Victron Energy αναπτύσσονται για επαγγελματική χρήση και φημίζονται για εξαιρετική ανθεκτικότητα, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Καθαρού Ημιτονοειδούς Κύματος τροφοδοτεί με ασφάλεια ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές όπως υπολογιστές, ενώ η υψηλή διαβάθμιση ισχύος αιχμής επιτρέπει υψηλά ρεύματα εκκίνησης από εργαλεία βαρέος τύπου, ώστε να μπορείτε να τροφοδοτήσετε οποιοδήποτε φορτίο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η υψηλή τους αποδοτικότητα και η εξαιρετικά χαμηλή αυτοκατανάλωση διασφαλίζουν ότι η αποθηκευμένη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιείται για την αποδοτική τροφοδοσία των συσκευών κατανάλωσης, αντί να χρειάζεται να συνυπολογίζετε μεγάλα περιθώρια για απώλειες.

Μεγαλύτερα μοντέλα μπορούν να τροφοδοτούν βιομηχανικές συσκευές και μπορεί να παρέχεται πρακτικά απεριόριστη ισχύς από παράλληλη ή τριφασική λειτουργία. Άλλα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένους φορτιστές (αντιστροφείς/ φορτιστές) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν είναι απαραίτητη η φόρτιση από πηγές AC με μορφή ρεύματος ξηράς ή γεννήτριας. Ότι και να χρειάζεστε, η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον σωστό αντιστροφέα για την εφαρμογή σας, ώστε να εξοικονομήσετε το κόστος αγοράς ενός μεγαλύτερου.

Δείτε όλους τους αντιστροφείς μας Δείτε όλους τους αντιστροφείς/φορτιστές μας

Μπαταρίες Λειτουργίας

Η μπαταρία λειτουργίας αποθηκεύει ενέργεια για τις συσκευές κατανάλωσης του συστήματος, παρέχοντας αυτονομία ενέργειας ειδικά για στιγμές που οι πηγές ισχύος εισόδου δεν είναι (πλήρως) διαθέσιμες.

Η Victron Energy προσφέρει έναν αριθμό από τεχνολογίες μπαταρίας, όλες σχεδιασμένες για επαγγελματική απόδοση, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Συνοδεύονται με μια παγκόσμια εγγύηση 2 ετών και τα δελτία δεδομένων μας προσφέρουν μια τίμια εικόνα της απόδοσης και των αναμενόμενων κύκλων ζωής, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν μελλοντικές εκπλήξεις για την επένδυσή σας.

Ενώ υπάρχουν πολλαπλές τεχνολογίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, η κύρια επιλογή είναι μεταξύ μπαταρίας μολύβδου-οξέος και μπαταρίας λιθίου και εξαρτάται κυρίως από την αναμενόμενη απόδοση, το κόστος ανά κύκλο και από φυσικές παραμέτρους (μέγεθος/βάρος).

 • Επιλέξτε μολύβδου-οξέος όταν:
 • Χρησιμοποιείται περιστασιακά
 • Χαμηλότερο κόστος αγοράς
 • Δεν υπάρχει θέμα βάρους και χώρου
 • Κανονική φόρτιση
 • Επιλέξτε λιθίου όταν:
 • Χρησιμοποιείται καθημερινά
 • Μικρότερο κόστος ανά κύκλο
 • Περιορισμοί βάρους και χώρου
 • Ταχεία φόρτιση

Μπαταρίες Λειτουργίας

Η μπαταρία λειτουργίας αποθηκεύει ενέργεια για τις συσκευές κατανάλωσης του συστήματος, παρέχοντας αυτονομία ενέργειας ειδικά για στιγμές που οι πηγές ισχύος εισόδου δεν είναι (πλήρως) διαθέσιμες.

Η Victron Energy προσφέρει έναν αριθμό από τεχνολογίες μπαταρίας, όλες σχεδιασμένες για επαγγελματική απόδοση, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Συνοδεύονται με μια παγκόσμια εγγύηση 2 ετών και τα δελτία δεδομένων μας προσφέρουν μια τίμια εικόνα της απόδοσης και των αναμενόμενων κύκλων ζωής, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν μελλοντικές εκπλήξεις για την επένδυσή σας.

Ενώ υπάρχουν πολλαπλές τεχνολογίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, η κύρια επιλογή είναι μεταξύ μπαταρίας μολύβδου-οξέος και μπαταρίας λιθίου και εξαρτάται κυρίως από την αναμενόμενη απόδοση, το κόστος ανά κύκλο και από φυσικές παραμέτρους (μέγεθος/βάρος).

 • Επιλέξτε μολύβδου-οξέος όταν:
 • Χρησιμοποιείται περιστασιακά
 • Χαμηλότερο κόστος αγοράς
 • Δεν υπάρχει θέμα βάρους και χώρου
 • Κανονική φόρτιση
 • Επιλέξτε λιθίου όταν:
 • Χρησιμοποιείται καθημερινά
 • Μικρότερο κόστος ανά κύκλο
 • Περιορισμοί βάρους και χώρου
 • Ταχεία φόρτιση

Ηλιακοί Φορτιστές

Ένας ηλιακός φορτιστής συγκεντρώνει ενέργεια από τους ηλιακούς συλλέκτες σας και την αποθηκεύει στις μπαταρίες σας. Χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη και ταχύτερη διαθέσιμη τεχνολογία, οι ηλιακοί φορτιστές μας μεγιστοποιούν αυτή τη συγκομιδή ενέργειας, προσαρμόζοντάς την με έξυπνο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται πλήρης φόρτιση στον συντομότερο δυνατό χρόνο ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τις μπαταρίες υγιείς, εξασφαλίζοντας καλύτερες επιδόσεις... και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ένταση του φωτισμού που δέχονται οι ηλιακοί συλλέκτες μεταβάλλεται συνεχώς και αυτό επηρεάζει την απόδοσή τους. Οι ηλιακοί ρυθμιστές φόρτισης της Victron Energy χρησιμοποιούν εξαιρετικά γρήγορη τεχνολογία παρακολούθησης του σημείου μέγιστης ισχύος για να αξιοποιούν 30% περισσότερη ισχύ από τους συλλέκτες σας.

Τα έξυπνα (Smart) μοντέλα επιτρέπουν την παρακολούθηση και ανάλυση της συγκομιδής ηλιακής ενέργειας μέσω της δωρεάν εφαρμογής VictronConnect, ενώ άλλες επιλογές συνδεσιμότητας επιτρέπουν εξ αποστάσεως σύνδεση μέσω της πύλης μας VRM. Μικρότερα μοντέλα έχουν έξυπνη έξοδο φορτίου, αποτρέποντας τη ζημιά που προκαλείται από «εξάντληση» των μπαταριών από τη χρήση. Για μεγαλύτερα συστήματα, οι ηλιακοί φορτιστές μπορούν να συγχρονιστούν ώστε να δρουν σαν ένας μόνο, μεγάλος και πολύ αποτελεσματικός φορτιστής.

Δείτε τον Ηλιακό Υπολογιστή μας για να διαστασιολογήσετε τους ηλιακούς συλλέκτες σας και να επιλέξετε έναν φορτιστή MPPT

Ηλιακοί συλλέκτες

Οι ηλιακοί συλλέκτες συλλέγουν την ηλιακή ενέργεια και την προωθούν σε έναν ηλιακό ρυθμιστή φόρτισης ο οποίος αποθηκεύει αυτή την ενέργεια στη συστοιχία μπαταριών του συστήματος. Η προσθήκη ηλιακών συλλεκτών στο σύστημά σας σημαίνει δωρεάν ενέργεια, ανεξαρτησία από το δίκτυο ρεύματος και σας επιτρέπει να μειώσετε ή να εξαλείψετε την ανάγκη για γεννήτριες που παράγουν θόρυβο, καταναλώνουν καύσιμα και χρειάζονται πολλή συντήρηση.

Η Victron Energy προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από μεγάλης αποδοτικότητας ηλιακούς συλλέκτες που έχουν εξαιρετική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό και υψηλή ευαισθησία στο φως ολόκληρου του ηλιακού φάσματος, χαρακτηριστικά που τους καθιστούν την τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε σύστημα. Οι ηλιακοί συλλέκτες της Victron Energy πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις ασφάλειας και η περιορισμένη εγγύηση που τους συνοδεύει σημαίνει ότι δεν θα έχετε εκπλήξεις στην πορεία.

Δείτε όλους τους ηλιακούς συλλέκτες μας

Μπαταρίες εκκίνησης

Οι μπαταρίες εκκίνησης χρειάζονται για να ξεκινάτε τον κινητήρα (τους κινητήρες) σας. Αυτές οι μπαταρίες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ώστε να αντεπεξέρχονται σε μεγάλο ρεύμα εκφόρτισης και έχουν διαφορετική τεχνολογία σε σχέση με τις μπαταρίες λειτουργίας. Για την αποφυγή αθέλητης εξάντλησης της μπαταρίες εκκίνησης, η μπαταρία αυτή πρέπει να απομονώνεται από τις μπαταρίες λειτουργίας. Η Victron Energy προσφέρει πολλαπλές λύσεις για διαφορετικούς τύπους συστημάτων.

Η Victron Energy προσφέρει έναν αριθμό Συνδυαστών Μπαταριών. Υπάρχουν διαθέσιμοι και πιο ολοκληρωμένοι τρόποι ασφαλούς σύνδεσης της μπαταρίας εκκίνησης και λειτουργίας, περιλαμβανομένης της σύνδεσης ενός Συνδυαστή Μπαταριών σε ένα BMS, προϊόντων Smart BMS όλα σε ένα ή φορτιστών DC-DC. Αυτές οι επιλογές μπορεί να προσφέρουν περισσότερες επιλογές ελέγχου και διαμόρφωσης, ειδικά για την προστασία μη ρυθμιζόμενων εναλλακτήρων από υπερθέρμανση και των μπαταριών λιθίου από υπερβολική (εκ)φόρτιση.

Δείτε όλους τους Συνδυαστές Μπαταριών μας Δείτε όλους τους DC-DC φορτιστές μας Δείτε όλες τις επιλογές μας (Smart) BMS

VictronConnect

Όλα τα έξυπνα προϊόντα Victron Energy μπορείτε να τα παρακολουθείτε και να τα ελέγχετε από την παλάμη του χεριού σας. Απλά συνδέστε την εφαρμογή VictronConnect μέσω Bluetooth και θα έχετε απευθείας πρόσβαση σε δεδομένα απόδοσης του συστήματός σας. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε ρυθμίσεις, να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε συσκευές και πολλά άλλα.

Μη έξυπνες συσκευές με θύρα VE.Direct μπορούν και αυτές να γίνουν έξυπνες, αν χρησιμοποιηθεί VE.Direct Bluetooth Smart dongle

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και να ελέγχετε το σύστημά σας εξ αποστάσεως. Η λειτουργικότητα VictronConnect-Remote επιτρέπει εξ αποστάσεως πρόσβαση σε προϊόντα Victron που διαθέτουν διεπαφή VE.Direct μέσω ενός προϊόντος GX και της διαδικτυακής πύλης VRM. Αυτή η πανίσχυρη λειτουργία επιτρέπει πλήρη διαμόρφωση προϊόντων και παρακολούθηση από πρακτικά οπουδήποτε στον κόσμο με χρήση της εφαρμογής VictronConnect. Η εμπειρία διεπαφής χρήστη είναι ακριβώς σαν να είναι τα προϊόντα συνδεδεμένα τοπικά με χρήση Bluetooth ή ενσύρματης διεπαφής VE.Direct προς USB.

Δείτε τι μπορεί να κάνει η εφαρμογή VictronConnect Δείτε τις GX συσκευές μας
Προδιαγραφές συστήματος
Πώς όμως από το προφίλ ισχύος καταλήγουμε σε ένα σύστημα; Δείτε εδώ την πρότασή μας για μια αποδοτική και οικονομική λύση ελαφράς ισχύος για επαγγελματίες που προσφέρουν κινητές υπηρεσίες, για συστήματα βασισμένα και σε μπαταρίες λιθίου και σε μολύβδου-οξέος.

Για να δείτε σωστά τον λεπτομερή πίνακα και ολόκληρη την ενότητα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Κατανάλωση ενέργειας
Αναμενόμενες συσκευές κατανάλωσης
Επαναφόρτιση ±3 μπαταριών εργαλείων μπαταρίας
Τροφοδοσία μικρού κινητού γραφείου (λάπτοπ/εκτυπωτή/κινητού τηλεφώνου)
Φώτα καμπίνας (LED)
Απαιτούμενη ημερήσια κατανάλωση ενέργειας:
350 Wh
Απαιτούμενη ισχύς αιχμής:
200 W
Ικανότητα αιχμής συστήματος:
700 W
Μέγ. κατανάλωση ενέργειας Μολύβδου-οξέος:
540 W
Μέγ. κατανάλωση ενέργειας Λιθίου:
768 W
Αντιστροφή
Inverter
Victron Phoenix 12/350
Αποθήκευση
Service battery:
AGM 12 V 90 Ah ή
Λιθίου: 12,8 V / 60 Ah
Προστασία μπαταρίας:
BatteryProtect 100 A
Προστατεύει την μπαταρία από υπερβολική εκφόρτιση. Χρήση για συστήματα και μολύβδου-οξέος και λιθίου
Παραγωγή
Φόρτιση μέσω του εναλλακτήρα του κινητήρα (δείτε την εξήγηση εδώ)
Έξοδος εναλλακτήρα:
70-90 Αμπέρ*
Ασφαλής έξοδος 50%
* Για προδιαγραφές ανατρέξτε στο δελτίο δεδομένων του κατασκευαστή.
Φόρτιση μολύβδου-οξέος:
Orion-Tr 12/12-18* ή
Cyrix-ct 120 A**
* Ή έξυπνη έκδοση
** Ο Cyrix δεν λειτουργεί με έξυπνους εναλλακτήρες.
Για χρήση λιθίου:
Smart BMS CL 12/100
Με ηλεκτρική ασφάλεια μέγ. 40 Αμπέρ, φόρτιση μπαταρίας λιθίου με 30 Αμπέρ, πλήρης φόρτισης μιας κατά 50% αποφορτισμένης μπαταρίας εντός ±1 ώρας.
Συνδέεται στη + (θετική) πλευρά, δεν χρειάζεται απομόνωση των φορτίων DC.
Παρακολούθηση
Οθόνη μπαταρίας:
Οθόνη μπαταρίας SmartShunt 500 A
Επεκτάσεις
Battery charger:
Φορτιστής Blue Smart IP22 12/30
Σε περίπτωση <2 ωρών ημερήσια φόρτισης μέσω των εναλλακτήρων κινητήρα, προσθέστε φόρτιση με ρεύμα ξηρά ή με ηλιακή ενέργεια.
Ηλιακός συλλέκτης:
Συλλέκτης BlueSolar: : ±100 W
Ηλιακός ρυθμιστής φόρτισης:
Smart MPPT 75/15
Εμφάνιση πλήρους λίστας Σύμβολο ^ που δείχνει προς τα κάτω
Εμφάνιση πλήρους λίστας Σύμβολο ^ που δείχνει προς τα κάτω

Γιατί Victron Energy;

Τα σωστά προϊόντα για την εργασία σας

Επειδή είστε πάντα καθ' οδόν, χρειάζεστε αξιόπιστες αλλά οικονομικές λύσεις που θα σας παρέχουν ενέργεια τα επόμενα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να επιλέγετε πηγές τροφοδοσίας που αντιστοιχούν ακριβώς στις δικές σας ανάγκες και αποδίδουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους ώστε να μην σας απογοητεύσουν. Η Victron Energy διαθέτει ένα μεγάλο εύρος δομοστοιχειωτών συνδεόμενων προϊόντων που τηρούν τις υποσχέσεις τους. Η πηγή της δύναμής τους είναι η τεχνογνωσία, χάρη στα 45 μας χρόνια επιτυχούς αντιμετώπισης των προκλήσεων στην παροχή ενέργειας με βοηθό την καινοτομία.

Εικονίδιο 45 χρόνια Victron Energy
Μπαταρία λιθίου

Γιατί Victron Energy;

Πάντα ενεργή. Πάντα σε ετοιμότητα.

Έχει αποδειχθεί ότι τα στιβαρά μας συστήματα προσφέρουν απαράμιλλη αξιοπιστία, κάθε φορά που χρειάζεται. Αυτό καταδεικνύεται από την παγκόσμια ηγετική μας θέση στην αγορά σε εξοπλισμό πηγής ισχύος για ασθενοφόρα. Αυτό γίνεται φανερό από τις ατελείωτες ιστορίες αντιστροφέων 40+ ετών της Victron Energy που συνεχίζουν να κάνουν αυτό για το οποίο κατασκευάστηκαν.

Ασθενοφόρο

Γιατί Victron Energy;

Η αξιοπιστία επιτρέπει μεγάλους κύκλους ωφέλιμης ζωής

Κατά τη λήψη αποφάσεων επενδύσεων σε εξοπλισμό πηγής ισχύος, οι υπολογισμοί που βασίζονται μόνο στην τιμή μπορεί να οδηγούν σε λάθος δρόμους. Η απόδοση στην πράξη και ο αναμενόμενος κύκλος ωφέλιμης ζωής είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες στη λήψη αποφάσεων. Τα καλά νέα είναι ότι ο εξοπλισμός της Victron Energy πραγματικά ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του και από άποψη απόδοσης και από άποψη αναμενόμενου κύκλου ζωής (όταν χρησιμοποιείται όπως έχει σχεδιαστεί). Τα 5 χρόνια εγγύησης που προσφέρουμε και οι πολιτικές μας για τίμιες και γρήγορες επισκευές σημαίνουν ότι οι επενδύσεις σας είναι προστατευμένες και, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα σας απογοητεύσουν.

έτη εγγύηση
Επαγγελματίας της Victron που δείχνει σε πελάτη την εφαρμογή VictronConnect

Γιατί Victron Energy;

Επαγγελματικές προκλήσεις. Γίνονται δεκτές.

Όποια και να είναι η πηγή ισχύος για τα ηλεκτρονικά του οχήματός σας ή για τα εργαλεία που παίρνετε μαζί στη δουλειά σας, η Victron Energy έχει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες εξοπλισμού πηγής ισχύος στην αγορά για να τροφοδοτεί τα θαυμαστά σας έργα. Το πλεονέκτημα να συνεργάζεστε μόνο με μία μάρκα που τα καλύπτει όλα σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μόνο ένα σημείο επικοινωνίας για αναβαθμίσεις ή για την επίλυση οποιωνδήποτε σπάνιων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Το παγκόσμιό μας δίκτυο Επαγγελματιών Victron Energy είναι εκπαιδευμένο με βάση τα 45 χρόνια εμπειρίας μας στην επίλυση προβλημάτων. Μπορούν να μεταφράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σε στιβαρές λύσεις που θα κρατήσουν εσάς ικανοποιημένους και τις επενδύσεις σας ασφαλείς για χρόνια.

Επαγγελματίας της Victron στέκεται δίπλα σε εξοπλισμό Victron στο πίσω μέρος αυτοκινήτου

Γιατί Victron Energy;

Επαγγελματικά Οχήματα
που υποστηρίζονται από τεχνογνωσία

Δείτε πώς λύνουμε τυπικές προκλήσεις σχετικά με τα αυτοκίνητα
Μοτέρ κινούμενο με
Εικονίδιο βέλους
Πλοηγηθείτε στην τεχνογνωσία μας σε Επαγγελματικά οχήματα

Φαίνεται ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες. Για να δείτε αυτήν την ενότητα σωστά, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Smart BMS CL 12/100

Συνδυάστε με ασφάλεια οποιονδήποτε εναλλακτήρα με Smart μπαταρίες λιθίου.

Δείτε μια ποικιλία διαγραμμάτων δημοφιλών συστημάτων για οχήματα
Λήψη του εγχειριδίου μας
Εικονίδιο λήψης
Εις βάθος σύγκριση

Η άποψη ενός ειδικού: Μπαταρίες λιθίου ή AGM

Εμφάνιση περισσότερων Carret icon
Φορτιστής DC-DC

Φόρτιση επαγγελματικής μπαταρίας λειτουργίας με τη μονάδα Orion-TR Smart.

Επαγγελματίας Victron

Εγγραφείτε για το επόμενό μας διαδικτυακό σεμινάριο ή εκπαίδευση.

Λήψη του φυλλαδίου μας

Δείτε όλα μας τα προϊόντα Επαγγελματικών Οχημάτων και περισσότερες διαμορφώσεις.

Victron connect

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και πλήρης έλεγχος με την εφαρμογή μας VictronConnect

Παραδείγματα λύσεων από τους συνεργάτες μας

Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο

Το καθιερωμένο μας παγκόσμιο δίκτυο των τοπικών Επαγγελματιών Victron είναι εξειδικευμένο για να βοηθά στην εύρεση της βέλτιστης λύσης για την πρόκληση που αντιμετωπίζετε.

Βασιστείτε στην παγκόσμια υπηρεσία μας

Στη Victron θεωρούμε απαραίτητη την ταχεία και αξιόπιστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το παγκόσμιο δίκτυο Victron Professionals διαθέτει το υψηλότερο επίπεδο τεχνικής τεχνογνωσίας και δεσμεύεται να παρέχει επισκευές όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε το ταξίδι σας, οπουδήποτε κατευθύνεστε.