Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση

Το Smart BMS CL 12/100 είναι ένα σύστημα διαχείρισης μπαταριών για έξυπνες μπαταρίες Victron λιθίου-σιδήρου-φωσφορικού (LiFePO4). Έχει σχεδιαστεί ειδικά για συστήματα 12V με γεννήτρια 12V.

Το BMS CL 12/100 παρακολουθεί και προστατεύει κάθε μεμονωμένη κυψέλη μπαταρίας μέσα στην μπαταρία (ή τράπεζα μπαταρίας) και αποσυνδέει τη γεννήτρια, τις πηγές φόρτισης ή τα φορτία συνεχούς ρεύματος σε περίπτωση χαμηλής τάσης μπαταρίας, υψηλής τάσης μπαταρίας ή υπερβολικής θερμοκρασίας.

Η ειδική τροφοδοσία εναλλακτήρα παρέχει περιορισμό ρεύματος και μίας κατεύθυνσης κυκλοφορία από τη γεννήτρια στην μπαταρία, έτσι ώστε οποιουδήποτε μεγέθους εναλλακτήρα (και μπαταρίας εκκίνησης) μπορεί να συνδεθεί με ασφάλεια στη μπαταρία Smart Lithium ή στις μπαταρίες.

Το σύστημα BMS είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν απομακρυσμένο διακόπτη, για να απενεργοποιήσει το BMS (και το σύστημα) μέσω τηλεχειριστηρίου και μια επαφή προειδοποίησης για να δώσει ένα προειδοποιητικό σήμα προτού το BMS αποσυνδέσει τις μπαταρίες από το σύστημα.


Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου