Δοκιμή πεδίου: Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
E
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
W
Ρουμανία
--
--
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Πιστεύουμε ότι έχοντας επίγνωση της εγκατάστασής σας είναι βασικός παράγοντας για τη συντήρηση και τη λειτουργία των αυτόνομων ενεργειακών λύσεων. Το εκτός δικτύου δεν πρέπει να σημαίνει εκτός σύνδεσης, επομένως έχουμε δημιουργήσει το GlobalLink 520. Αυτή η συσκευή θα φέρει συνδεσιμότητα 4G LTE-M σε όλες τις συσκευές VE.Direct ενεργοποίηση χωρίς μηνιαίες χρεώσεις ή συνδρομές, για τα πρώτα πέντε χρόνια. 

Παγκόσμια συνδεσιμότητα με 4G LTE-M

Το LTE-M είναι η συντομογραφία για το LTE Cat-M1 ή το Long Term Evolution (4G), κατηγορία M1. Αυτή η κυψελοειδής τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να συνδέει το Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT) με υπάρχοντες πύργους 4G ενώ χρησιμοποιεί χαμηλή ενέργεια. Το LTE-M υποστηρίζει μεταβιβάσεις και περιαγωγή, ώστε να είναι δυνατή η χρήση αυτής της συσκευής σε ένα κινούμενο όχημα όπως ένα τροχόσπιτο. Δείτε το εγχειρίδιο μας GlobalLink 520 για να δείτε εάν το LTE-M έχει επίσημα επιβεβαιωθεί ότι είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Η κάλυψη αυξάνεται κάθε εβδομάδα καθώς οι τοπικοί προμηθευτές παρέχουν υποστήριξη. Η αγορά σας περιλαμβάνει συνδεσιμότητα 5 ετών, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά ξεχωριστού πακέτου δεδομένων και κάρτας SIM.

Εύκολη παρακολούθηση & έλεγχος συστήματος

Το GlobalLink 520 διαθέτει δύο θύρες επικοινωνίας, που επιτρέπουν σύνδεση απευθείας στο VRM έως δύο συσκευών VE.Direct, όπως μιας μονάδας παρακολούθησης μπαταρίας BMV και/ή ενός ηλιακού ρυθμιστή φόρτισης MPPT. Συμβατά έξυπνα προϊόντα Victron Smart μπορούν να συνδεθούν μέσω BLE. Με δύο ψηφιακές εισόδους που λειτουργούν και ως μετρητές παλμών και έναν τηλεχειριζόμενο ρελέ, αποτελεί μια τέλεια λύση για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της εγκατάστασής σας.

Ενσωματωμένη κεραία

Το GlobalLink 520 διαθέτει ενσωματωμένη κεραία που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε καλύτερη λήψη ή θέλετε να εγκαταστήσετε τη μονάδα σας σε ένα βοηθητικό πρόγραμμα για παράδειγμα, είναι επίσης δυνατή η τοποθέτηση εξωτερικής κεραίας.

Υποστήριξη RuuviTag

Η μονάδα GlobalLink 520 τώρα υποστηρίζει τους αισθητήρες θερμοκρασίας RuuviTag. Αυτοί οι αισθητήρες που λειτουργούν με μπαταρία συνδέονται μέσω πρωτοκόλλου BLE και είναι εύκολο να διαμορφωθούν μέσω VictronConnect. Όλα τα δεδομένα από τους αισθητήρες RuuviTag, όπως θερμοκρασία, υγρασία και ατμοσφαιρική πίεση, θα είναι διαθέσιμα απευθείας στην πλατφόρμα VRM.

Victron Remote Management

Η διαδικτυακή πύλη Victron Remote Management (VRM - Απομακρυσμένη διαχείριση Victron) σάς παρέχει πρόσβαση στην εγκατάστασή σας, από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Στο VRM μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των συνδεδεμένων προϊόντων σας, να δείτε λεπτομερή γραφήματα ιστορικού της ενέργειάς σας, να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναλυτικές αναφορές, ακόμη και να διαμορφώσετε αυτόματους συναγερμούς σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

VictronConnect

Το VictronConnect σάς επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε προσαρμογέα VE.Direct Bluetooth Smart.

Downloads & Support

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου