Έλεγχος πεδίου

PV Modules

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Mono, Poly, PERC και Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- Τοπική ώρα
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ακτινοβολία
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Αυτό είναι μίαδοκιμή πεδίου και ειδικά αποτελέσματα για την εγκατάσταση στην τοποθεσία,Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για κατάστασή σας καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιρροές.

Χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη και ταχύτερη τεχνολογία, ο φορτιστής MPPT VE.Can SmartSolar μετατρέπει την ενέργεια από τον ηλιακό πίνακα σε ενέργεια που μπορεί να χρεώσει τη μονάδα μπαταρίας ιδανικά.

Ο ελεγκτής φόρτισης SmartSolar θα επαναφορτίσει ακόμα και μια μπαταρία που έχει εξαντληθεί σε σοβαρό βαθμό. Μπορεί να λειτουργήσει με τάση μπαταρίας ακόμα και στα 0 V, εφόσον οι κυψέλες δεν έχουν υποστεί μόνιμη θείωση ή άλλη ζημιά.

μοντέλα: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Εξαιρετική Γρήγορη Παρακολούθηση Σημείου Δύναμης

Ο φορτιστής MPPT VE.Can SmartSolar συνδέεται με μια PV πάνελ 150 ή 250 Volt Voc και αυτόματα ανιχνεύει και φορτίζει την 12, 24 ή 48 V μπαταρία σας σε ένα ρεύμα ανάμεσά 70 και 100A ανάλογα με το μοντέλο.

Οι ρυθμίσεις φόρτισης είναι πλήρως προγραμματιζόμενες και μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σε μπαταρίες διαφορετικής δομής, όπως το μόλυβδο-οξύ και το λίθιο.

Ελέγξτε Το Φορτιστή Σας Απομακρυσμένα

Ο φορτιστής MPPT VE.Can SmartSolar μπορεί να ελέγχεται απομακρυσμένα και να ρυθμίζεται με χρήση Bluetooth μέσω της εφαρμογής VictronConnect. Με αυτό τον τρόπο, ενώ παρέχονται η εγκατάσταση και διαχείριση της συσκευής, η τάση της μπαταρίας και το ρεύμα, τάση PV και το ρεύμα παρουσιάζονται με μια πληροφορία που δείχνει τα προηγούμενα δεδομένα.

Παραρτήματα της Αλυσιδωτής Σύνδεσης

Ο φορτιστής VE.Can SmartSolar έχει θύρες διαδρομής δεδομένων. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι σε επαφή με άλλες φορτιστές VE.Can SmartSolar. Πρόσθετες μονάδες συνδέονται μεταξύ τους με μια "αλυσιδωτή σύνδεση" μέσω ενός μονού καλωδίου RJ45 που είναι μεταξύ ξεχωριστών μονάδων. Μπορούν επίσης να στείλουν τα δεδομένα τους σε έναν ανιχνευτή GX μέσω ενός μόνου καλωδίου.

Παρακολούθηση και Έλεγχος Απομακρυσμένα

Όταν η συσκευή GX είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, Victron Remote Management Portal (VRM) παρέχει την πρόσβαση σε όλη τη δύναμη του φορτιστή ηλιακής δύναμης σας.

Για απομακρυσμένες εγκαταστάσεις - ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο κοντά - ενδέχεται να μπορείτε να ελέγχετε το MPPT σας συνδέοντας το  GlobalLink 520.

Οθόνη Ελέγχου SmartSolar

Ο φορτιστής VE.Can SmartSolar έχει μια θύρα VE.Direct όπως και οι άλλοι φορτιστές ηλιακής δύναμης MPPT. Αυτή η μόνη θύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια μεμονωμένη μονάδα παρακολούθησης ή ελέγχου φωτός δρόμου. Η απομακρυσμένη σύνδεση ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μπορεί να ελέγχεται εξωτερικά από μια συσκευή άλλου κατασκευαστή, όπως μια μπαταρία λιθίου. Μια προαιρετική οθόνη LCD/μοναδα ελέγχου παρέχει ζωντανή ροή δεδομένων, την εγκατάσταση και τη διαχείριση πληροφοριών απευθείας από την οθόνη της συσκευής.

VictronConnect

Το VictronConnect σας επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε έξυπνο προσαρμογέα Bluetooth VE.Direct.

Λήψη Αρχείων

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου