δοκιμή πεδίου

Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Δεδομένα πραγματικού χρόνου
-- -- τοπική ώρα
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Split-cell

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Poly

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

PERC

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

* Αυτή είναι μια δοκιμή πεδίου και τα αποτελέσματα αφορούν ειδικά τη συγκεκριμένη εγκατάσταση στη συγκεκριμένη τοποθεσία, Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για τη δική σας περίπτωση, καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη και ταχύτερη τεχνολογία, ο φορτιστής MPPT VE.Can SmartSolar μετατρέπει την ενέργεια από τον ηλιακό πίνακα σε ενέργεια που μπορεί να χρεώσει τη μονάδα μπαταρίας ιδανικά.

Ο ελεγκτής φόρτισης SmartSolar θα επαναφορτίσει ακόμα και μια μπαταρία που έχει εξαντληθεί σε σοβαρό βαθμό. Μπορεί να λειτουργήσει με τάση μπαταρίας ακόμα και στα 0 V, εφόσον οι κυψέλες δεν έχουν υποστεί μόνιμη θείωση ή άλλη ζημιά.

Μοντέλα: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Εξαιρετική Γρήγορη Παρακολούθηση Σημείου Δύναμης

Ο φορτιστής MPPT VE.Can SmartSolar συνδέεται με μια PV πάνελ 150 ή 250 Volt Voc και αυτόματα ανιχνεύει και φορτίζει την 12, 24 ή 48 V μπαταρία σας σε ένα ρεύμα ανάμεσά 70 και 100A ανάλογα με το μοντέλο.

Οι ρυθμίσεις φόρτισης είναι πλήρως προγραμματιζόμενες και μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σε μπαταρίες διαφορετικής δομής, όπως το μόλυβδο-οξύ και το λίθιο.

Ελέγξτε Το Φορτιστή Σας Απομακρυσμένα

Ο φορτιστής MPPT VE.Can SmartSolar μπορεί να ελέγχεται απομακρυσμένα και να ρυθμίζεται με χρήση Bluetooth μέσω της εφαρμογής VictronConnect. Με αυτό τον τρόπο, ενώ παρέχονται η εγκατάσταση και διαχείριση της συσκευής, η τάση της μπαταρίας και το ρεύμα, τάση PV και το ρεύμα παρουσιάζονται με μια πληροφορία που δείχνει τα προηγούμενα δεδομένα.

Παραρτήματα της Αλυσιδωτής Σύνδεσης

Ο φορτιστής VE.Can SmartSolar έχει θύρες διαδρομής δεδομένων. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι σε επαφή με άλλες φορτιστές VE.Can SmartSolar. Πρόσθετες μονάδες συνδέονται μεταξύ τους με μια "αλυσιδωτή σύνδεση" μέσω ενός μονού καλωδίου RJ45 που είναι μεταξύ ξεχωριστών μονάδων. Μπορούν επίσης να στείλουν τα δεδομένα τους σε έναν ανιχνευτή GX μέσω ενός μόνου καλωδίου.

Παρακολούθηση και Έλεγχος Απομακρυσμένα

Όταν η συσκευή GX είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, Victron Remote Management Portal (VRM) παρέχει την πρόσβαση σε όλη τη δύναμη του φορτιστή ηλιακής δύναμης σας.

Για απομακρυσμένες εγκαταστάσεις - ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο κοντά - ενδέχεται να μπορείτε να ελέγχετε το MPPT σας συνδέοντας το  GlobalLink 520.

Οθόνη Ελέγχου SmartSolar

Ο φορτιστής VE.Can SmartSolar έχει μια θύρα VE.Direct όπως και οι άλλοι φορτιστές ηλιακής δύναμης MPPT. Αυτή η μόνη θύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια μεμονωμένη μονάδα παρακολούθησης ή ελέγχου φωτός δρόμου. Η απομακρυσμένη σύνδεση ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μπορεί να ελέγχεται εξωτερικά από μια συσκευή άλλου κατασκευαστή, όπως μια μπαταρία λιθίου. Μια προαιρετική οθόνη LCD/μοναδα ελέγχου παρέχει ζωντανή ροή δεδομένων, την εγκατάσταση και τη διαχείριση πληροφοριών απευθείας από την οθόνη της συσκευής.

VictronConnect

Το VictronConnect σάς επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε προσαρμογέα VE.Direct Bluetooth Smart.

Λήψεις

Ηλεκτρονική Εκπαίδευση Victron

Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το προϊόν αυτό, έχουμε διαθέσιμο ένα μάθημα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει ένα βίντεο, συνδέσμους προς σημαντικές πηγές αναφοράς και ένα διαγώνισμα για να ελέγξετε τις γνώσεις σας. Η επιτυχής ολοκλήρωση επιβραβεύεται με πιστοποιητικό. Για την Ηλεκτρονική Εκπαίδευση Victron απαιτείται ένας δωρεάν λογαριασμός Επαγγελματία Victron.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου