Δοκιμή πεδίου: Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
E
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
W
Ρουμανία
--
--
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Φορτηγό

Σε δρομολόγιο και πάλι.
Με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση.

Όταν απλά ανυπομονείτε να βγείτε πάλι για δρομολόγιο,
να δείτε πράγματα που μπορεί να μη δείτε πάλι.
πρέπει η ζωή καθ’ οδόν να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη.

Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα διάλειμμα για καφέ ή ένα ζεστό γεύμα σερβιρισμένο απευθείας από την καμπίνα σας; Είναι φυσικό λοιπόν να υπάρχει αυξημένη ζήτηση ηλεκτρονικών ισχύος, ώστε να μπορούν να τροφοδοτήσουν ανέσεις «κουζίνας». Όταν λοιπόν είστε πάλι στα δρομολόγια, θα τα θέλετε όλα και μάλιστα χωρίς δυσκολίες. Αυτός είναι ο λόγος που η μεγάλη μας γκάμα φιλικών προς τον χρήστη προϊόντων είναι κατασκευασμένη για το δρόμο με επαγγελματική ποιότητα που στηρίζεται στα 45 χρόνια μας καινοτομίας και επίλυσης προβλημάτων.

Αν είναι έτσι, και ποιος δεν ανυπομονεί να βγει πάλι για δρομολόγιο;

Σχεδιάστηκαν για ισχύ χωρίς προβλήματα.

Κατασκευάζονται για καθ’ οδόν.

Ότι κάνει τη ζωή σας στο όχημα πιο άνετη. Από τη φόρτιση του λάπτοπ σας έως τη λειτουργία μιας ολόκληρης κινητής κουζίνας, οι επί μέρους μονάδες στο δομοστοιχειωτό σύστημα Victron Energy σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα πλήρες σύστημα, ακριβώς για τις προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό σας. Για τώρα, ας υποθέσουμε ότι σχεδιάζουμε μια άνετη ζωή καθ’ οδόν με ένα φούρνο μικροκυμάτων (900 W), μια καφετιέρα (1000 W), έναν φορτιστή λάπτοπ (80 W) και ένα συρταρωτό ψυγείο 24 V 40 W.

Ημερήσια κατανάλωση ενέργειας AC

890 Wh

Ημερήσια κατανάλωση ενέργειας DC

480 Wh

Απαίτηση ισχύος αιχμής AC

1200W

Στο παράδειγμα αυτό

Η ημερήσια κατανάλωση ενέργειας υπολογίζεται από το άθροισμα των γινομένων όλων των συσκευών κατανάλωσης X τον χρόνο που θα χρησιμοποιούνται σε μία ημέρα. Προσθέστε όλα τα Watt των συσκευών κατανάλωσης που χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα για να υπολογίσετε την απαιτούμενη ισχύ αιχμής.

Προφανείς επιλογές

Σχεδιασμός συστήματος

Ζητήματα

Παρακάτω εξηγούνται ορισμένα από τα κύρια ζητήματα σχεδιασμού, κάντε κλικ στις ερωτήσεις για να δείτε τις προτάσεις των μηχανικών μας.

 • 01

  Ποιος αντιστροφέας (μέγεθος) είναι μια οικονομική λύση;

  Η σειρά αντιστροφέων Phoenix έχει αναπτυχθεί για επαγγελματική χρήση και είναι μια τέλεια οικονομική λύση για συστήματα όπου δεν είναι καίριας σημασίας η φόρτιση με ρεύμα ξηράς. Η τεχνολογία Καθαρού Ημιτονοειδούς Κύματος τροφοδοτεί με ασφάλεια ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές όπως υπολογιστές, ενώ η υψηλή διαβάθμιση ισχύος αιχμής επιτρέπει υψηλά ρεύματα εκκίνησης από εργαλεία βαρέος τύπου, ώστε να μπορείτε να τροφοδοτήσετε οποιοδήποτε φορτίο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ευρεία γκάμα αντιστροφέων Phoenix αποτελείται από πολλά μοντέλα, κάτι που διευκολύνει να αντιστοιχίσετε αποτελεσματικά τον σωστό αντιστροφέα στις απαιτήσεις ενέργειας (αιχμής) του συστήματός σας.
  Οι αντιστροφείς μετατρέπουν το ρεύμα 24 VDC σε ρεύμα 230 VAC. Οι αντιστροφείς πρέπει να διαστασιολογούνται ώστε να διαχειρίζονται συνεχώς το μέσο φορτίο AC και θα πρέπει να ανταποκρίνονται στο αναμενόμενο ρεύμα ισχύος αιχμής για τα ταυτόχρονα φορτία AC. Δείτε όλους τους αντιστροφείς/φορτιστές μας

  Η επιλογή των επαγγελματιών

  Αντιστροφέας Phoenix 24/1200 VE.Direct: η αναμενόμενη συνεχής ισχύς 900 W που χρειάζεται για τον φούρνο μικροκυμάτων δεν αποτελεί πρόβλημα για την ονομαστική συνεχή ισχύ 1200 VA του αντιστροφέα, που αρκεί για να τροφοδοτήσει έναν φορητό υπολογιστή και την καφετιέρα ταυτόχρονα (στην περίπτωση αυτή, ο φούρνος μικροκυμάτων και η καφετιέρα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα για εξοικονόμηση χρημάτων έναντι της αγοράς μεγαλύτερων μοντέλων). Αυτό το μοντέλο είναι αρκετά μεγάλο για να αντισταθμίσει τη θερμοκρασιακή υποβάθμιση ισχύος του αντιστροφέα σε υψηλότερες θερμοκρασίες (καμπίνας) το καλοκαίρι. Τα ηλεκτρονικά των φορτηγών βασίζονται σε 24 V, επομένως συνιστάται να διατηρήσετε και την μπαταρία λειτουργίας και τον αντιστροφέα στα 24 V.
  1. Με τον προαιρετικό προσαρμογέα VE.Direct προς Bluetooth Smart, ο αντιστροφέας Phoenix VE.Direct μπορεί να παραμετροποιηθεί και να επιτηρείται με τη δωρεάν εφαρμογή VictronConnect.
  2. Σε συστήματα με σημαντικά υψηλότερη ημερήσια κατανάλωση ενέργειας, ή αυτά που βασίζονται σε λιγότερο «χρόνο κινητήρα», ενδέχεται να μην μπορείτε να βασιστείτε πλήρως στη φόρτιση από το δυναμό του κινητήρα και επομένως να χρειάζεστε φόρτιση από ρεύμα ξηράς (κατά τη νύχτα), ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μπαταρίες λειτουργίας τύπου μολύβδου-οξέος, όπου για την πλήρη φόρτιση χρειάζεται περισσότερος χρόνος από τη χρήση μπαταριών λιθίου. Σε μια τέτοια περίπτωση ο συνδυασμός MultiPlus Αντιστροφέας/Φορτιστής μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.
 • 02

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπαταρία εκκίνησης για ρεύμα AC ή τι είδους μπαταρία λειτουργίας χρειάζεστε;

  Το ημερήσιο προφίλ ισχύος αυτού του φορτηγού δεν μπορεί να ληφθεί από την μπαταρία εκκίνησης χωρίς τον κίνδυνο να εξαντληθεί η μπαταρία, και για τον λόγο αυτόν απαιτείται μια πρόσθετη μπαταρία λειτουργίας. Η Victron Energy προσφέρει πολλαπλές επιλογές για την μπαταρία λειτουργίας, αλλά η κύρια επιλογή είναι μεταξύ μπαταρίας μολύβδου-οξέος και μπαταρίας λιθίου και εξαρτάται κυρίως από την αναμενόμενη απόδοση, το κόστος ανά κύκλο και φυσικές παραμέτρους (μέγεθος/βάρος). Η επιλογή τεχνολογίας μπαταρίας θα έχει διαφορετικές συνέπειες για τα άλλα μέρη του συστήματος που συνδέονται απευθείας στις μπαταρίες (ή τις διαχειρίζονται).

  Γενικά, χρησιμοποιείτε μπαταρίες λιθίου όταν η ημερήσια ζήτηση ενέργειας είναι εξαιρετικά έντονη, όταν η πολύ γρήγορη φόρτιση είναι καίριας σημασίας ή όταν υπάρχουν περιορισμοί βάρους ή χώρου. Επίσης, οι μπαταρίες λιθίου έχουν χαμηλότερο κόστος ανά κύκλο. Οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος έχουν μικρότερο κόστος απόκτησης και είναι τέλειες για κανονικά, λιγότερο απαιτητικά προφίλ χρήσης και όταν το βάρος και ο χώρος δεν είναι πρόβλημα. Τα παραπάνω ίσως είναι λίγο απλουστευτικά σε σχέση με τα 45 χρόνια τεχνογνωσίας στην ανάπτυξη μπαταριών, αλλά για περισσότερες πληροφορίες δείτε την εις βάθος ανάλυσή μας.

  Η Victron Energy προσφέρει μπαταρίες εξαιρετικής ποιότητας με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης που έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά. Τα δελτία δεδομένων μας προσφέρουν μια τίμια εικόνα της απόδοσης και των αναμενόμενων κύκλων ζωής, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν μελλοντικές εκπλήξεις για την επένδυσή σας. Η μεγάλη γκάμα των μπαταριών μας
  Επιλογές, επιλογές... Λιθίου ή μολύβδου-οξέος;

  Η επιλογή των επαγγελματιών

  2x AGM 12 V Βαθέος κύκλου 165 Ah. Καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί χώρου ή βάρους στο φορτηγό αυτό και τα φορτία δεν είναι εξαιρετικά απαιτητικά και δεν χρησιμοποιούνται όλη μέρα, κάθε μέρα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο μπαταρίες AGM 12 V Βαθέος κύκλου 165 Ah για να τροφοδοτούν τα φορτία με ευκολία. Η τεχνολογία λιθίου θα ήταν μια καλύτερη εναλλακτική επιλογή αν χρησιμοποιούνται εντατικά και απαιτητικές συσκευές κατανάλωσης, αλλά με το υψηλότερο κόστος απόκτησης της μπαταρίας και των σχετικών εξαρτημάτων, αυτή δεν είναι η πιο οικονομική επιλογή.

  Ένας βασικός κανόνας για τη διαστασιολόγηση των μπαταριών είναι να χρησιμοποιούμε το 2x της ημερήσιας κατανάλωσης ενέργειας για μπαταρίες μολύβδου-οξέος επειδή έχουν 50% χωρητικότητα ασφαλούς εκφόρτισης και να διατηρούμε περίπου 20% σε εφεδρεία για μπαταρίες λιθίου. Επιλέξτε από την γκάμα μας το πλησιέστερο μοντέλο που αντιστοιχεί στους υπολογισμούς σας και στρογγυλοποιήστε τα αμπέρ για ασφάλεια.
 • 03

  Ασφαλής συνδυασμός μπαταριών λειτουργίας με (έξυπνους) εναλλακτήρες και μπαταρίες εκκίνησης

  Υπερνικήστε όλες τις προκλήσεις που βρίσκετε μπροστά σας συνδυάζοντας (έξυπνους) εναλλακτήρες, μίζα και μπαταρίες λειτουργίας (λιθίου ή μολύβδου-οξέος) με τη μεγάλη μας γκάμα από φορτιστές DC-DC, συνδυαστές μπαταριών ή έξυπνα προϊόντα Smart BMS. Οι λύσεις που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οχήματα και διασφαλίζουν ότι οι μπαταρίες λειτουργίας, τόσο μολύβδου-οξέος όσο και λιθίου, μπορούν να φορτίζονται σωστά, χωρίς να προκληθεί ζημιά στον έξυπνο εναλλακτήρα ή στις μπαταρίες.
  Η σωστή λύση κατά κύριο λόγο εξαρτάται από τον συνδυασμό του εναλλακτήρα (ή των εναλλακτήρων) σας (έξυπνων ή συμβατικών) και του τύπου των μπαταριών λειτουργίας (μολύβδου-οξέος ή λιθίου), μεταξύ άλλων παραγόντων.

  Η επιλογή των επαγγελματιών

  Cyrix-ct 12/24-230. Αυτό το φορτηγό δεν διαθέτει εναλλακτήρα μεταβλητής τάσης (έξυπνο εναλλακτήρα), επομένως ο Cyrix είναι μια τέλεια επιλογή. Αυτός ο έξυπνος συνδυαστής μπαταριών με ρελέ βαρέος τύπου θα δίνει προτεραιότητα στη φόρτιση της μπαταρίας εκκίνησης και, όταν αυτή φορτιστεί πλήρως, το ρελέ της θα επιτρέψει τη φόρτιση της μπαταρίας λειτουργίας 24 V με το ρεύμα φόρτισης το οποίο λαμβάνεται φυσικά από τη συστοιχία μπαταριών, έως το πολύ 230 A, που είναι υπεραρκετά. Ο Cyrix διαστασιολογείται ώστε να υπερκαλύπτει τη μέγιστη έξοδο των εναλλακτήρων.
  Όταν το φορτηγό δεν έχει έξυπνο (μεταβλητής τάσης) εναλλακτήρα, η σωστή λύση θα μπορούσε να είναι ένας φορτιστής DC-DC ή, σε περιπτώσεις λιθίου, μια (έξυπνη) συσκευή BMS. Ανατρέξτε στα δελτία δεδομένων για περισσότερες πληροφορίες.
 • 04

  Χρειάζεστε ρεύμα ξηράς για τη φόρτιση της μπαταρίας λειτουργίας;

  Παρόλο που δεν είναι πιθανόν αυτή η συγκεκριμένη διαμόρφωση να χρειαστεί ρεύμα ξηράς, λόγω του αριθμού των ημερήσιων ωρών οδήγησης του φορτηγού, είναι καλύτερο να είναι κανείς προετοιμασμένος για τη χειρότερη περίπτωση, όπως το να μπορεί να φορτίσει την μπαταρία εκκίνησης σε μια έκτακτη ανάγκη.

  Η επιλογή των επαγγελματιών

  Φορτιστής Blue Smart IP22 12/30 (3). Ένας ενσωματωμένος φορτιστής Blue Smart IP22 παρέχει 30 A ρεύματος φόρτισης ανά ώρα, φορτίζοντας μια τελείως εξαντλημένη μπαταρία στη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, η δεύτερη έξοδος φόρτισης θα φροντίσει ικανοποιητικά την μπαταρία εκκίνησης.

Επαγγελματικές προκλήσεις;
Ρωτήστε τον τοπικό σας Επαγγελματία Victron.

Ο αριθμός επιλογών για κάθε μονάδα του συστήματος είναι αρκετά μεγάλος. Αυτός είναι ο λόγος που εκπαιδεύουμε τους Επαγγελματίες Ενέργειας της Victron για να μπορούν να μετατρέπουν τέλεια τις ακριβείς ανάγκες σας σε στιβαρές λύσεις. Αισθάνονται μεγάλη ευθύνη να συστήνουν πάντα τη σωστή λύση (ακόμα και αν αυτή κάποιες φορές αντιβαίνει αυτό που έχουν αρχικά στο μυαλό τους οι πελάτες). Τα πάντα για να παραμένετε εσείς ικανοποιημένοι και οι επενδύσεις σας ασφαλείς για τα επόμενα χρόνια.
Always feel free to ask your local Victron Energy Professional
Επαγγελματίας Victron που στέκεται δίπλα σε αυτοκίνητο με εξοπλισμό Victron

Φαίνεται ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες. Για να δείτε σωστά αυτήν την ενότητα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Διάγραμμα συστήματος

για ένα σύστημα με βάση μπαταρία μολύβδου-οξέος

Πώς τα ζητήματα σχεδιασμού συστήματος μεταφράζονται σε ένα στιβαρό σύστημα;

Φόρτωση

Συσκευές AC (μονοφασικές)

Κάθε «οικιακή» συσκευή ή «εργαλείο βαρέος τύπου» που θα μπορούσατε να έχετε στο σπίτι ή στην εργασία σας μπορεί να υπάρξει και σε αυτόνομα συστήματα ενέργειας. Όλες αυτές οι συσκευές για να λειτουργήσουν χρειάζονται Εναλλασσόμενο Ρεύμα (230 V ή 110 V).

Κάποιες από αυτές τις συσκευές, όπως οι υπολογιστές, μπορεί να είναι ευαίσθητες στην ποιότητα του ρεύματος από αντιστροφή (κακής ποιότητας ρεύμα ξηράς ή ρεύμα εισόδου AC από γεννήτρια μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα αυτή). Εξοπλισμός που κινείται με μοτέρ ή που παράγει θερμότητα μπορεί να χρειάζεται υψηλή ένταση ρεύματος εκκίνησης. Όλοι οι αντιστροφείς μας παράγουν καθαρό ημιτονοειδές κύμα, ακόμα και αν η ποιότητα της εισόδου εναλλασσόμενου ρεύματος είναι λιγότερο καλή, και έτσι διασφαλίζουν ότι μπορούν να τροφοδοτούνται ευαίσθητα φορτία και να απολαμβάνετε μια ισχύς αιχμής γενικά 2x της ονομαστικής ικανότητας των αντιστροφέων. Έτσι, μπορείτε να τροφοδοτείτε και τα πιο βαριά φορτία, ή βασικά οποιοδήποτε φορτίο, χωρίς πρόβλημα.

Παραδείγματα συσκευών AC:

 • Heavy duty tools such as a drilling machine or a jigsaw
 • Computers
 • Phone chargers
 • Fridge and freezer
 • Lights
 • Coffee machine
 • Microwave
 • or basically any AC powered device you can think of.

Εναλλακτήρες

Τα οχήματα και τα σκάφη διαθέτουν κινητήρα(-ες) που παράγουν την ισχύ για κίνηση, αλλά παράγουν και ηλεκτρική ενέργεια με χρήση εναλλακτήρων. Οι εναλλακτήρες παράγουν ηλεκτρική ενέργεια με τη μορφή συνεχούς ρεύματος (DC) από μηχανική ενέργεια. Η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται στη συστοιχία μπαταριών ή τροφοδοτεί ηλεκτρικό εξοπλισμό DC απευθείας.

Οι μικροί κινητήρες συνήθως έχουν μικρούς εναλλακτήρες, ενώ οι μεγάλοι κινητήρες έχουν μεγαλύτερους εναλλακτήρες και κάποιες φορές διαθέτουν ακόμα και (πρόσθετους) εναλλακτήρες υψηλής ισχύος με σκοπό την αύξηση της παρεχόμενης ισχύος. Σε οχήματα, ειδικά με κινητήρες Euro 4/5, μπορεί να υπάρχουν έξυπνοι (μεταβλητής τάσης) εναλλακτήρες που διαμορφώνουν την έξοδό τους ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας του οχήματος. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει έναν τέτοιο εναλλακτήρα ανεπιτυχή για τη φόρτιση ενός δευτερεύοντος συστήματος μπαταριών σε επίπεδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Οι μπαταρίες λειτουργίας τύπου λιθίου μπορούν να επιβαρύνουν πολύ τον εναλλακτήρα του κινητήρα, και κατά πάσα πιθανότητα ο εναλλακτήρας πρέπει να προστατευτεί από υπερθέρμανση και πρόωρη φθορά.

Ό,τι τύπο εναλλακτήρα κινητήρα ή μπαταρία λειτουργίας και να έχετε, η Victron Energy προσφέρει ένα μεγάλο εύρος λύσεων για να συνδέσετε σωστά οποιονδήποτε εναλλακτήρα σε οποιαδήποτε συστοιχία μπαταριών, χωρίς πρόκληση ζημιάς στον έξυπνο εναλλακτήρα ή στις μπαταρίες. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε τα δελτία δεδομένων μας. Επίσης, ανατρέξτε και στην τεκμηρίωση του κατασκευαστή του οχήματός σας, για να δείτε τι έξοδο μπορεί να παρέχει ο εναλλακτήρας σας. Με συστοιχίες μπαταριών λιθίου και συμβατικούς ή έξυπνους εναλλακτήρες, συνιστούμε να κάνετε τους υπολογισμούς σας με το 50% της προδιαγραφής εξόδου του εναλλακτήρα, για να μην υπερφορτωθεί ο εναλλακτήρας.

Δείτε όλους τους DC-DC φορτιστές μας Δείτε όλους τους Συνδυαστές Μπαταριών μας Δείτε όλες τις επιλογές μας (Smart) BMS

Συνδυαστές Μπαταριών

Οι Συνδυαστές Μπαταριών χρησιμοποιούνται για να συνδέουν με ασφάλεια εν παραλλήλω την μπαταρία εκκίνησης και την μπαταρία λειτουργίας.
Ο Συνδυαστής Μπαταριών θα επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας λειτουργίας όταν λειτουργεί ο κινητήρας (σε προρρυθμισμένη τάση). Η μπαταρία λειτουργίας θα αποσυνδέεται από την μπαταρία εκκίνησης όταν η τάση μειωθεί κάτω από ένα επίπεδο τάσης συντήρησης, ώστε να εμποδίζει την εξάντληση της μπαταρίας εκκίνησης από φορτία που κανονικά χρησιμοποιούν την μπαταρία λειτουργίας. Η Victron Energy προσφέρει πολλαπλά μοντέλα και μεγέθη Συνδυαστών Μπαταριών, ανάλογα με τον τύπο συστήματος που είναι καλύτερο να επιλέξετε.

Εκκίνηση ανάγκης: σε περίπτωση βλάβης της μπαταρίας εκκίνησης, κάποιοι συνδυαστές μπαταριών επιτρέπουν την εκκίνηση του κινητήρα από την μπαταρία λειτουργίας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα δελτία δεδομένων. Project-Id-Version: Victron Energy website Language: el MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Generator: POEditor.com

Εναλλακτικά της χρήσης Συνδυαστών Μπαταριών, άλλες επιλογές μπορεί να περιλαμβάνουν περισσότερες επιλογές ελέγχου και διαμόρφωσης, ειδικά για την προστασία μη ρυθμιζόμενων εναλλακτήρων από υπερθέρμανση και των μπαταριών λιθίου από υπερβολική (εκ)φόρτιση. Για τον συνδυασμό μπαταριών μολύβδου-οξέος, οι φορτιστές DC-DC πρέπει να εξεταστούν ως μια επιλογή. Οι επιλογές για μπαταρίες λειτουργίας τύπου λιθίου περιλαμβάνουν φορτιστές DC-DC, ειδικούς συνδυαστές μπαταριών λιθίου (που μπορούν να συνδεθούν σε ένα σύστημα διαχείρισης μπαταριών-BMS) ή προϊόντα Smart BMS όλα σε ένα.

Δείτε όλους τους Συνδυαστές Μπαταριών μας Δείτε τους DC-DC Φορτιστές μας Δείτε τις επιλογές μας (Smart) BMS

BatteryProtect

Η μονάδα BatteryProtect αποσυνδέει την μπαταρία από τα μη απαραίτητα φορτία πριν αυτή αποφορτιστεί κάτω από ένα προκαθορισμένο επίπεδο (μια πλήρης αποφόρτιση θα προξενήσει ζημιά στην μπαταρία) ή πριν η ισχύς της μειωθεί τόσο, ώστε να μην επαρκεί για την εκκίνηση του κινητήρα.

Όμως το Victron Energy BatteryProtect προσφέρει ακόμα περισσότερα. Ενσωματωμένες καθυστερήσεις τερματισμού λειτουργίας διασφαλίζουν ότι οι καίριας σημασίας ηλεκτρονικές συσκευές δεν θα αποσυνδεθούν κατά λάθος, δηλαδή όταν η εκκίνηση του κινητήρα προκαλεί μια σύντομη πτώση τάσης. Επίσης, θα επανασυνδέσει αυτόματα όλες τις μονάδες όταν η μπαταρία έχει επαναφορτιστεί σε επαρκή βαθμό.
Το BatteryProtect έχει έναν απομακρυσμένο διακόπτη, ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί μέσω ενός BMS ή διακόπτη. Η έξυπνη (Smart) έκδοση μπορεί να προγραμματιστεί μέσω της εφαρμογής VictronConnect.

Δείτε όλα τα μοντέλα BatteryProtect

Προσαρμογέας (dongle) VE.Direct Bluetooth Smart

Ο προσαρμογέας VE.Direct προς Bluetooth Smart σας επιτρέπει να παρακολουθείτε συμβατές συσκευές μέσω της δωρεάν εφαρμογής VictronConnect με τη βοήθεια μιας τοπικής σύνδεσης Bluetooth, λαμβάνοντας πληροφορίες όπως κατάσταση μπαταρίας, ισχύς ηλιακών συλλεκτών και άλλες.

Ο προσαρμογέας μπορεί επίσης να διαβάζει δεδομένα από όλα τα προϊόντα που διαθέτουν θύρα VE.Direct, όπως οι οθόνες μπαταρίας της σειράς BMV-70x, οι αντιστροφείς Phoenix με θύρα VE.Direct, οι ηλιακοί ρυθμιστές φόρτισης MPPT.

Φορτιστές

Battery chargers recharge batteries (DC) when plugged into shore power (AC).
At the same time the Victron Energy battery chargers can also power devices directly.

All Victron Energy battery chargers are developed for professional duty. Our advanced multi step charging algorithms get the best out of your battery, giving the battery the power it needs, maintaining its health, ensuring better performance... and a longer life.

Smart models work with VictronConnect, so you can check the status and configure all settings of your battery charger remotely via Bluetooth. Chargers with different waterproof ratings (IP rating) are also available. Our wide range of models makes it easy to select the right charger, saving you the cost of having to buy a larger one.

Δείτε όλους τους φορτιστές μας

Ηλεκτρονικά DC

Ο εξοπλισμός DC έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί απευθείας με ρεύμα από τη συστοιχία μπαταριών (συνεχές ρεύμα). Ειδικά τα οχήματα και τα σκάφη μπορεί να έχουν (πολύ) εξοπλισμό DC (όπως πίνακες ελέγχου, φώτα, εξοπλισμό πλοήγησης, αυτόματο πιλότο, βυθόμετρα κ.λπ.).

Ορισμένα μικρά αυτόνομα συστήματα μπορούν να λειτουργούν αποκλειστικά με DC, με λαμπτήρες των 12 V, τηλεοράσεις ή ψυγεία. Πιο μεγάλα συστήματα μπορεί να συνδυάζουν και AC και DC καταναλωτές.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να προστατεύετε την μπαταρία από υπερβολική εκφόρτιση, και για τον λόγο αυτόν, η Victron προσφέρει το «BatteryProtect».

Αντιστροφείς

Οι αντιστροφείς μετατρέπουν ρεύμα DC από τις μπαταρίες σε ρεύμα AC, ώστε να τροφοδοτούν με ασφάλεια οποιοδήποτε είδος συσκευής ή βαρέος τύπου εργαλεία με τάση 230 V (ή 110 V σε άλλες αγορές).

Όλοι οι αντιστροφείς της Victron Energy αναπτύσσονται για επαγγελματική χρήση και φημίζονται για εξαιρετική ανθεκτικότητα, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Καθαρού Ημιτονοειδούς Κύματος τροφοδοτεί με ασφάλεια ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές όπως υπολογιστές, ενώ η υψηλή διαβάθμιση ισχύος αιχμής επιτρέπει υψηλά ρεύματα εκκίνησης από εργαλεία βαρέος τύπου, ώστε να μπορείτε να τροφοδοτήσετε οποιοδήποτε φορτίο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η υψηλή τους αποδοτικότητα και η εξαιρετικά χαμηλή αυτοκατανάλωση διασφαλίζουν ότι η αποθηκευμένη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιείται για την αποδοτική τροφοδοσία των συσκευών κατανάλωσης, αντί να χρειάζεται να συνυπολογίζετε μεγάλα περιθώρια για απώλειες.

Μεγαλύτερα μοντέλα μπορούν να τροφοδοτούν βιομηχανικές συσκευές και μπορεί να παρέχεται πρακτικά απεριόριστη ισχύς από παράλληλη ή τριφασική λειτουργία. Άλλα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένους φορτιστές (αντιστροφείς/ φορτιστές) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν είναι απαραίτητη η φόρτιση από πηγές AC με μορφή ρεύματος ξηράς ή γεννήτριας. Ότι και να χρειάζεστε, η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον σωστό αντιστροφέα για την εφαρμογή σας, ώστε να εξοικονομήσετε το κόστος αγοράς ενός μεγαλύτερου.

Δείτε όλους τους αντιστροφείς μας Δείτε όλους τους αντιστροφείς/φορτιστές μας

Μπαταρίες Λειτουργίας

Η μπαταρία λειτουργίας αποθηκεύει ενέργεια για τις συσκευές κατανάλωσης του συστήματος, παρέχοντας αυτονομία ενέργειας ειδικά για στιγμές που οι πηγές ισχύος εισόδου δεν είναι (πλήρως) διαθέσιμες.

Η Victron Energy προσφέρει έναν αριθμό από τεχνολογίες μπαταρίας, όλες σχεδιασμένες για επαγγελματική απόδοση, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Συνοδεύονται με μια παγκόσμια εγγύηση 2 ετών και τα δελτία δεδομένων μας προσφέρουν μια τίμια εικόνα της απόδοσης και των αναμενόμενων κύκλων ζωής, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν μελλοντικές εκπλήξεις για την επένδυσή σας.

Ενώ υπάρχουν πολλαπλές τεχνολογίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, η κύρια επιλογή είναι μεταξύ μπαταρίας μολύβδου-οξέος και μπαταρίας λιθίου και εξαρτάται κυρίως από την αναμενόμενη απόδοση, το κόστος ανά κύκλο και από φυσικές παραμέτρους (μέγεθος/βάρος).

 • Επιλέξτε μολύβδου-οξέος όταν:
 • Χρησιμοποιείται περιστασιακά
 • Χαμηλότερο κόστος αγοράς
 • Δεν υπάρχει θέμα βάρους και χώρου
 • Κανονική φόρτιση
 • Επιλέξτε λιθίου όταν:
 • Χρησιμοποιείται καθημερινά
 • Μικρότερο κόστος ανά κύκλο
 • Περιορισμοί βάρους και χώρου
 • Ταχεία φόρτιση

Ρεύμα ξηράς

Το ρεύμα ξηράς χρησιμοποιείται για επαναφόρτιση των μπαταριών και/ή τη λειτουργία μεγάλων μονάδων AC.
Ορισμένες φορές, το ρεύμα ξηράς δεν είναι και τόσο τέλεια λύση. Μπορεί να προκύψουν βυθίσεις τάσης, ή και αιχμές τάσης, που θα μπορούσαν να προξενήσουν ζημιές σε ευαίσθητο εξοπλισμό. Οι αντιστροφείς της Victron Energy εξομαλύνουν αυτά τα προβλήματα και μετατρέπουν μια προβληματική πηγή ρεύματος σε τέλεια τροφοδοσία ρεύματος.

Συχνά το ρεύμα ξηράς έχει περιορισμούς στο ρεύμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, δηλαδή μόλις 10 A, χωρίς να διατίθενται επιλογές μεγαλύτερης διαβάθμισης. Οι αντιστροφείς/φορτιστές της Victron Energy σας επιτρέπουν να ορίσετε μια μέγιστη ένταση ρεύματος ξηράς αλλά και πάλι να ενεργοποιούν εξοπλισμό υψηλότερης διαβάθμισης χωρίς να κάψουν την ηλεκτρική ασφάλεια: χάρη στο Victron Energy PowerAssist, ενέργεια από τις μπαταρίες προστίθεται χωρίς πρόβλημα στην είσοδο εναλλασσόμενου ρεύματος, γεφυρώνοντας αυτόματα το κενό ανάμεσα σε παροχή και ζήτηση.

Οθόνες μπαταρίας

Μια οθόνη μπαταρίας είναι σαν ένας «δείκτης βενζίνης», αλλά για την ενέργεια της μπαταρίας σας. Καταγράφει πόση ισχύς καταναλώνεται και φορτίζεται. Η οθόνη μπαταρίας υπολογίζει την κατάσταση φόρτισης, την υπολειπόμενη χωρητικότητα και τον χρόνο έως την εξάντληση της ενέργειας. Η τάση μιας μπαταρίας δεν μπορεί να δώσει ακριβή ένδειξη για το πόσο «γεμάτη» είναι η μπαταρία (ειδικά όχι υπό φορτίο). Μια οθόνη μπαταρίας μπορεί να το κάνει.

Οι οθόνες μπαταρίας της Victron Energy καταγράφουν δεδομένα ιστορικού, όπως τον αριθμό των κύκλων φόρτισης, τη βαθύτερη εκφόρτιση, την ανώτατη τάση, την κατώτατη τάση κ.λπ. Θα σας ειδοποιήσουν για κρίσιμες καταστάσεις όπως χαμηλή τάση ή χαμηλή φόρτιση και μπορούν ακόμα και να τερματίσουν πλήρως τη λειτουργία της πηγής ισχύος για την αποφυγή δαπανηρής ζημιάς σε μπαταρίες ή να θέσουν σε λειτουργία μια γεννήτρια.

Η Victron προσφέρει οθόνες μπαταρίας με ή χωρίς οθόνη. Οι έξυπνες εκδόσεις σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε με λεπτομέρειες τα δεδομένα και να προσαρμόζετε ρυθμίσεις από τη δωρεάν εφαρμογή μας VictronConnect. Δείτε όλες μας τις Οθόνες Μπαταρίας

Μπαταρίες εκκίνησης

Οι μπαταρίες εκκίνησης χρειάζονται για να ξεκινάτε τον κινητήρα (τους κινητήρες) σας. Αυτές οι μπαταρίες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ώστε να αντεπεξέρχονται σε μεγάλο ρεύμα εκφόρτισης και έχουν διαφορετική τεχνολογία σε σχέση με τις μπαταρίες λειτουργίας. Για την αποφυγή αθέλητης εξάντλησης της μπαταρίες εκκίνησης, η μπαταρία αυτή πρέπει να απομονώνεται από τις μπαταρίες λειτουργίας. Η Victron Energy προσφέρει πολλαπλές λύσεις για διαφορετικούς τύπους συστημάτων.

Η Victron Energy προσφέρει έναν αριθμό Συνδυαστών Μπαταριών. Υπάρχουν διαθέσιμοι και πιο ολοκληρωμένοι τρόποι ασφαλούς σύνδεσης της μπαταρίας εκκίνησης και λειτουργίας, περιλαμβανομένης της σύνδεσης ενός Συνδυαστή Μπαταριών σε ένα BMS, προϊόντων Smart BMS όλα σε ένα ή φορτιστών DC-DC. Αυτές οι επιλογές μπορεί να προσφέρουν περισσότερες επιλογές ελέγχου και διαμόρφωσης, ειδικά για την προστασία μη ρυθμιζόμενων εναλλακτήρων από υπερθέρμανση και των μπαταριών λιθίου από υπερβολική (εκ)φόρτιση.

Δείτε όλους τους Συνδυαστές Μπαταριών μας Δείτε όλους τους DC-DC φορτιστές μας Δείτε όλες τις επιλογές μας (Smart) BMS

VictronConnect

Όλα τα έξυπνα προϊόντα Victron Energy μπορείτε να τα παρακολουθείτε και να τα ελέγχετε από την παλάμη του χεριού σας. Απλά συνδέστε την εφαρμογή VictronConnect μέσω Bluetooth και θα έχετε απευθείας πρόσβαση σε δεδομένα απόδοσης του συστήματός σας. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε ρυθμίσεις, να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε συσκευές και πολλά άλλα.

Μη έξυπνες συσκευές με θύρα VE.Direct μπορούν και αυτές να γίνουν έξυπνες, αν χρησιμοποιηθεί VE.Direct Bluetooth Smart dongle

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και να ελέγχετε το σύστημά σας εξ αποστάσεως. Η λειτουργικότητα VictronConnect-Remote επιτρέπει εξ αποστάσεως πρόσβαση σε προϊόντα Victron που διαθέτουν διεπαφή VE.Direct μέσω ενός προϊόντος GX και της διαδικτυακής πύλης VRM. Αυτή η πανίσχυρη λειτουργία επιτρέπει πλήρη διαμόρφωση προϊόντων και παρακολούθηση από πρακτικά οπουδήποτε στον κόσμο με χρήση της εφαρμογής VictronConnect. Η εμπειρία διεπαφής χρήστη είναι ακριβώς σαν να είναι τα προϊόντα συνδεδεμένα τοπικά με χρήση Bluetooth ή ενσύρματης διεπαφής VE.Direct προς USB.

Δείτε τι μπορεί να κάνει η εφαρμογή VictronConnect Δείτε τις GX συσκευές μας
Προδιαγραφές συστήματος
Δείτε εδώ την πρότασή μας για ένα φορτηγό φορτωμένο με ανέσεις με βάση μια μπαταρία λειτουργίας τύπου μολύβδου-οξέος.

Για να δείτε σωστά τον λεπτομερή πίνακα και ολόκληρη την ενότητα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Αναμενόμενες μονάδες κατανάλωσης ενέργειας:
DC:
Domestic CoolMatic CD 20: 480 W (40 W/h για 12 ώρες/ημ.)

AC:
Καφετιέρα: 500 W (1000 W/h για 30 λεπτά/ημ.)
Φούρνος μικροκυμάτων: 75 W (900 W/h για 12 λεπτά/ημ.)
Φορτιστής λάπτοπ: 240 W (80 W/h για 3 ώρες/ημ.)
Ημερήσια κατανάλωση ενέργειας AC:
890 Wh
Ημερήσια κατανάλωση ενέργειας DC:
480 Wh
Απαίτηση ισχύος αιχμής AC:
1200 W
Μέγ. κατανάλωση ενέργειας:
1980 W
Αντιστροφή
Inverter
Αντιστροφέας Phoenix 24/1200 VE.Direct
Λειτουργεί με VictronConnect όταν προστίθεται μονάδα Bluetooth VE.Direct.
Αποθήκευση
Service battery:
2x AGM 12 V Βαθέος Κύκλου 165 Ah
Προστασία μπαταρίας:
BatteryProtect 100 A
Προστατεύει την μπαταρία από υπερβολική εκφόρτιση. Λειτουργεί με τη δωρεάν εφαρμογή VictronConnect.
Παραγωγή
Φόρτιση της μπαταρίας λειτουργίας μέσω συμβατικού εναλλακτήρα του κινητήρα (δείτε την εξήγηση εδώ)
Μη έξυπνος εναλλακτήρας:
130 Αμπέρ*
* Δείτε το δελτίο δεδομένων του κατασκευαστή
Φόρτιση εναλλακτήρα μολύβδου-οξέος:
Cyrix-ct 12/24-230
Φόρτιση με ρεύμα ξηράς:
Φορτιστής Blue Smart IP22 12/30 (3)
Λειτουργεί με τη δωρεάν εφαρμογή VictronConnect.
Παρακολούθηση
Οθόνη μπαταρίας:
Οθόνη μπαταρίας SmartShunt 500 ή
BMV 712
Λειτουργεί με τη δωρεάν εφαρμογή VictronConnect.
Επεκτάσεις
Dongle:
Προσαρμογέας (dongle) VE.Direct προς Bluetooth Smart
Παρακολουθείτε και διαμορφώνετε τον Αντιστροφέα Phoenix VE.Direct με αυτόν τον προσαρμογέα Bluetooth.
Εμφάνιση πλήρους λίστας Σύμβολο ^ που δείχνει προς τα κάτω
Εμφάνιση πλήρους λίστας Σύμβολο ^ που δείχνει προς τα κάτω

Γιατί Victron Energy;

Τα σωστά προϊόντα για την εργασία σας

Επειδή είστε πάντα καθ' οδόν, χρειάζεστε αξιόπιστες αλλά οικονομικές λύσεις που θα σας παρέχουν ενέργεια τα επόμενα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να επιλέγετε πηγές τροφοδοσίας που αντιστοιχούν ακριβώς στις δικές σας ανάγκες και αποδίδουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους ώστε να μην σας απογοητεύσουν. Η Victron Energy διαθέτει ένα μεγάλο εύρος δομοστοιχειωτών συνδεόμενων προϊόντων που τηρούν τις υποσχέσεις τους. Η πηγή της δύναμής τους είναι η τεχνογνωσία, χάρη στα 45 μας χρόνια επιτυχούς αντιμετώπισης των προκλήσεων στην παροχή ενέργειας με βοηθό την καινοτομία.

Εικονίδιο 45 χρόνια Victron Energy
Μπαταρία λιθίου

Γιατί Victron Energy;

Πάντα ενεργή. Πάντα σε ετοιμότητα.

Έχει αποδειχθεί ότι τα στιβαρά μας συστήματα προσφέρουν απαράμιλλη αξιοπιστία, κάθε φορά που χρειάζεται. Αυτό καταδεικνύεται από την παγκόσμια ηγετική μας θέση στην αγορά σε εξοπλισμό πηγής ισχύος για ασθενοφόρα. Αυτό γίνεται φανερό από τις ατελείωτες ιστορίες αντιστροφέων 40+ ετών της Victron Energy που συνεχίζουν να κάνουν αυτό για το οποίο κατασκευάστηκαν.

Ασθενοφόρο

Γιατί Victron Energy;

Η αξιοπιστία επιτρέπει μεγάλους κύκλους ωφέλιμης ζωής

Κατά τη λήψη αποφάσεων επενδύσεων σε εξοπλισμό πηγής ισχύος, οι υπολογισμοί που βασίζονται μόνο στην τιμή μπορεί να οδηγούν σε λάθος δρόμους. Η απόδοση στην πράξη και ο αναμενόμενος κύκλος ωφέλιμης ζωής είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες στη λήψη αποφάσεων. Τα καλά νέα είναι ότι ο εξοπλισμός της Victron Energy πραγματικά ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του και από άποψη απόδοσης και από άποψη αναμενόμενου κύκλου ζωής (όταν χρησιμοποιείται όπως έχει σχεδιαστεί). Τα 5 χρόνια εγγύησης που προσφέρουμε και οι πολιτικές μας για τίμιες και γρήγορες επισκευές σημαίνουν ότι οι επενδύσεις σας είναι προστατευμένες και, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα σας απογοητεύσουν.

έτη εγγύηση
Επαγγελματίας της Victron που δείχνει σε πελάτη την εφαρμογή VictronConnect

Γιατί Victron Energy;

Επαγγελματικές προκλήσεις. Γίνονται δεκτές.

Όποια και να είναι η πηγή ισχύος για τα ηλεκτρονικά του οχήματός σας ή για τα εργαλεία που παίρνετε μαζί στη δουλειά σας, η Victron Energy έχει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες εξοπλισμού πηγής ισχύος στην αγορά για να τροφοδοτεί τα θαυμαστά σας έργα. Το πλεονέκτημα να συνεργάζεστε μόνο με μία μάρκα που τα καλύπτει όλα σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μόνο ένα σημείο επικοινωνίας για αναβαθμίσεις ή για την επίλυση οποιωνδήποτε σπάνιων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Το παγκόσμιό μας δίκτυο Επαγγελματιών Victron Energy είναι εκπαιδευμένο με βάση τα 45 χρόνια εμπειρίας μας στην επίλυση προβλημάτων. Μπορούν να μεταφράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σε στιβαρές λύσεις που θα κρατήσουν εσάς ικανοποιημένους και τις επενδύσεις σας ασφαλείς για χρόνια.

Επαγγελματίας της Victron στέκεται δίπλα σε εξοπλισμό Victron στο πίσω μέρος αυτοκινήτου

Γιατί Victron Energy;

Επαγγελματικά Οχήματα
που υποστηρίζονται από τεχνογνωσία

Δείτε πώς λύνουμε τυπικές προκλήσεις σχετικά με τα αυτοκίνητα
Μοτέρ κινούμενο με
Εικονίδιο βέλους
Πλοηγηθείτε στην τεχνογνωσία μας σε Επαγγελματικά οχήματα

Φαίνεται ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες. Για να δείτε αυτήν την ενότητα σωστά, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Smart BMS CL 12/100

Συνδυάστε με ασφάλεια οποιονδήποτε εναλλακτήρα με Smart μπαταρίες λιθίου.

Δείτε μια ποικιλία διαγραμμάτων δημοφιλών συστημάτων για οχήματα
Λήψη του εγχειριδίου μας
Εικονίδιο λήψης
Εις βάθος σύγκριση

Η άποψη ενός ειδικού: Μπαταρίες λιθίου ή AGM

Εμφάνιση περισσότερων Carret icon
Φορτιστής DC-DC

Φόρτιση επαγγελματικής μπαταρίας λειτουργίας με τη μονάδα Orion-TR Smart.

Επαγγελματίας Victron

Εγγραφείτε για το επόμενό μας διαδικτυακό σεμινάριο ή εκπαίδευση.

Λήψη του φυλλαδίου μας

Δείτε όλα μας τα προϊόντα Επαγγελματικών Οχημάτων και περισσότερες διαμορφώσεις.

Victron connect

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και πλήρης έλεγχος με την εφαρμογή μας VictronConnect

Παραδείγματα λύσεων από τους συνεργάτες μας

Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο

Το καθιερωμένο μας παγκόσμιο δίκτυο των τοπικών Επαγγελματιών Victron είναι εξειδικευμένο για να βοηθά στην εύρεση της βέλτιστης λύσης για την πρόκληση που αντιμετωπίζετε.

Βασιστείτε στην παγκόσμια υπηρεσία μας

Στη Victron θεωρούμε απαραίτητη την ταχεία και αξιόπιστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το παγκόσμιο δίκτυο Victron Professionals διαθέτει το υψηλότερο επίπεδο τεχνικής τεχνογνωσίας και δεσμεύεται να παρέχει επισκευές όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε το ταξίδι σας, οπουδήποτε κατευθύνεστε.