δοκιμή πεδίου

Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Δεδομένα πραγματικού χρόνου
-- -- τοπική ώρα
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Split-cell

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Poly

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

PERC

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

* Αυτή είναι μια δοκιμή πεδίου και τα αποτελέσματα αφορούν ειδικά τη συγκεκριμένη εγκατάσταση στη συγκεκριμένη τοποθεσία, Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για τη δική σας περίπτωση, καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Επιστροφή στα αποτελέσματα

Φόρτωση...

Με ποιον να επικοινωνήσετε

Οι διαφορετικοί τύποι αντιπροσώπων μας

Με τη βοήθεια ενός προσεκτικά επιλεγμένου δικτύου αντιπροσώπων, η Victron Energy μπορεί να προσφέρει παγκόσμια εξυπηρέτηση. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι πάντα σας συμβουλεύουμε και σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλοι οι αντιπρόσωποί μας είναι εκπαιδευμένοι να μεταφράζουν τις ακριβείς ανάγκες σας σε στιβαρές λύσεις. Το καλύτερο άτομο με το οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσετε θα εξαρτηθεί από τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες σας.

Guy explaining Victron gear to someone else

Ρωτήστε τους αντιπροσώπους μας για τη σωστή λύση

Η Victron Energy προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην αγορά. Διαθέτουμε πάνω από 750 επαγγελματίες αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο. Μπορούν να σας παρέχουν τις καλύτερες λύσεις ενέργειας, όσο μεγάλη και αν είναι η πρόκληση.

Οι αντιπρόσωποι της Victron Energy είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και είναι αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουν τις σωστές συμβουλές, ακόμα και όταν εσείς έχετε διαφορετικά πράγματα υπόψη σας. Κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν εσάς ικανοποιημένους και τις επενδύσεις σας ασφαλείς για τα χρόνια που θα έρθουν.

Για συμβουλές ή ένα γρήγορο έλεγχο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους τοπικούς ειδικούς μας, ή ακόμα και τα ηλεκτρονικά καταστήματα*.

Γιατί Victron Energy;

Η Victron Energy έχει ένα μεγάλο εύρος δομοστοιχειωτών συνδεόμενων προϊόντων που παρέχουν την απαιτούμενη ενέργεια, έγκαιρα, κάθε φορά που χρειάζεται. Ο εξοπλισμός Victron πραγματικά ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του, και από άποψη απόδοσης και από άποψη αναμενόμενου κύκλου ζωής (όταν χρησιμοποιείται όπως έχει σχεδιαστεί). Τα 5 χρόνια εγγύησης που προσφέρουμε και οι πολιτικές μας για τίμιες και γρήγορες επισκευές σημαίνουν ότι οι επενδύσεις σας είναι προστατευμένες και, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα σας απογοητεύσουν.

Our global network of highly trained distributors, installers and service partners are always on hand to help. From stock advice, installation recommendations, after-care and technical support. With the Victron Energy team, their partners and community you can always be sure the power of know-how is by your side.

Χάρη στις γνώμες των πελατών μας, την ανταλλαγή δεδομένων και γνώσεων, καινοτομούμε πρακτικά 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η δύναμή μας είναι η τεχνογνωσία, αυτή διατηρεί σε εξέλιξη και εμάς και τους χρήστες των προϊόντων μας - εξασφαλίζοντας απόδοση των επενδύσεων για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Με τη δύναμη της τεχνογνωσίας