Δοκιμή πεδίου: Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
E
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
W
Ρουμανία
--
--
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

SmartShunt
SmartShunt
SmartShunt
SmartShunt
SmartShunt

Το SmartShunt είναι ένα σύστημα παρακολούθησης μπαταρίας, μόνο χωρίς οθόνη. Το τηλέφωνό σας λειτουργεί ως οθόνη. Το SmartShunt συνδέεται μέσω Bluetooth με την εφαρμογή VictronConnect στο τηλέφωνό σας (ή tablet) και μπορείτε εύκολα να διαβάσετε όλες τις παραμέτρους της μπαταρίας που παρακολουθούνται, όπως η κατάσταση φόρτισης, η ώρα, οι ιστορικές πληροφορίες και πολλά άλλα.

Εναλλακτικά, το SmartShunt μπορεί να συνδεθεί και να διαβαστεί από μια συσκευή GX. Η σύνδεση στο SmartShunt πραγματοποιείται μέσω καλωδίου VE.Direct.

Το SmartShunt είναι μια καλή εναλλακτική λύση για μια οθόνη μπαταρίας BMV, ειδικά για συστήματα όπου απαιτείται παρακολούθηση μπαταρίας, αλλά είναι επιθυμητή η λιγότερη καλωδίωση και η ακαταστασία.
Το SmartShunt είναι εξοπλισμένο με Bluetooth, μια θύρα VE.Direct και μια σύνδεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για: παρακολούθηση μιας δεύτερης μπαταρίας, παρακολούθησης στο μέσο ή ενός αισθητήρα θερμοκρασίας.

Μοντέλα: IP21: 500A, 1000A, 2000A - IP65: 500A, 1000A, 2000A

VictronConnect

Το VictronConnect σάς επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε προσαρμογέα VE.Direct Bluetooth Smart.

Downloads & Support

Ηλεκτρονική Εκπαίδευση Victron

Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το προϊόν αυτό, έχουμε διαθέσιμο ένα μάθημα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει ένα βίντεο, συνδέσμους προς σημαντικές πηγές αναφοράς και ένα διαγώνισμα για να ελέγξετε τις γνώσεις σας. Η επιτυχής ολοκλήρωση επιβραβεύεται με πιστοποιητικό. Για την Ηλεκτρονική Εκπαίδευση Victron απαιτείται ένας δωρεάν λογαριασμός Επαγγελματία Victron.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου