Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση

Ο προσαρμογέας (dongle) VE.Bus Smart είναι δύο προϊόντα σε ένα: 

Πρώτα απ' όλα είναι το αξεσουάρ Bluetooth για τη σειρά των αντιστροφέων/φορτιστών μας: Multi, MultiPlus, MultiPlus-II, MultiGrid, MultiGrid-II, Quattro, και της σειράς των αντιστροφέων Phoenix με θύρα VE.Bus. Αφού εγκατασταθεί, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή VictronConnect για την επιτήρηση της λειτουργίας αλλά και για τη χρήση του συστήματος: αλλάξτε το όριο ρεύματος εισόδου και επιλέξτε Απενεργοποίηση, Ενεργοποίηση και λειτουργία Μόνο φορτιστή.

Κατά δεύτερον μπορεί να λειτουργήσει ως συσκευή ανίχνευσης τάσης και θερμοκρασίας για τον αντιστροφέα/φορτιστή. Αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα.

Ως προς την επιτήρηση, η συσκευή αποτελεί πολύ καλή επιλογή για χρήση σε ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα, μικρά γιοτ και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, για τα οποία το Color Control GX ή Venus GX βρίσκονται ένα βήμα πέρα από το απαραίτητο.

VictronConnect

Το VictronConnect σας επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε έξυπνο προσαρμογέα Bluetooth VE.Direct.

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου