Έλεγχος πεδίου

PV Modules

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Mono, Poly, PERC και Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- Τοπική ώρα
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ακτινοβολία
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Αυτό είναι μίαδοκιμή πεδίου και ειδικά αποτελέσματα για την εγκατάσταση στην τοποθεσία,Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για κατάστασή σας καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιρροές.

Απόδοση καθαρού ημίτονου, υψηλή ισχύς κορυφής και υψηλή αποδοτικότητα. Ο συνδυασμός υψηλής συχνότητας και γραμμικής συχνότητας διασφαλίζει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

SinusMax - Ανώτερη μηχανική
Αναπτύχθηκε για επαγγελματικά καθήκοντα, η σειρά μετατροπέων Phoenix είναι κατάλληλη για το ευρύτερο φάσμα εφαρμογών. Τα κριτήρια σχεδιασμού ήταν η παραγωγή ενός αντιστροφέα πραγματικού ημιτονοειδούς κύματος με βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χρησιμοποιώντας υβριδική τεχνολογία HF, το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας με συμπαγείς διαστάσεις, μικρό σε βάρος και ικανό να παρέχει ισχύ, χωρίς προβλήματα, σε οποιοδήποτε φορτίο. 

Δυνατότητα παράλληλης και τριφασικής λειτουργίας
Μέχρι 6 μετατροπείς Phoenix μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα για να επιτύχουν υψηλότερη ισχύ εξόδου. Έξι μονάδες 24 V 5000 VA, για παράδειγμα, θα παρέχουν ισχύ εξόδου 24 kW / 30 kVA. Είναι επίσης δυνατή η λειτουργία σε 3-φασική διαμόρφωση.

μοντέλα: 3000VA - 5000VA

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου