δοκιμή πεδίου

Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Δεδομένα πραγματικού χρόνου
-- -- τοπική ώρα
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Split-cell

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Poly

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

PERC

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

* Αυτή είναι μια δοκιμή πεδίου και τα αποτελέσματα αφορούν ειδικά τη συγκεκριμένη εγκατάσταση στη συγκεκριμένη τοποθεσία, Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για τη δική σας περίπτωση, καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

SmartShunt
SmartShunt
SmartShunt
SmartShunt
SmartShunt

Το SmartShunt είναι ένα σύστημα παρακολούθησης μπαταρίας, μόνο χωρίς οθόνη. Το τηλέφωνό σας λειτουργεί ως οθόνη. Το SmartShunt συνδέεται μέσω Bluetooth με την εφαρμογή VictronConnect στο τηλέφωνό σας (ή tablet) και μπορείτε εύκολα να διαβάσετε όλες τις παραμέτρους της μπαταρίας που παρακολουθούνται, όπως η κατάσταση φόρτισης, η ώρα, οι ιστορικές πληροφορίες και πολλά άλλα.

Εναλλακτικά, το SmartShunt μπορεί να συνδεθεί και να διαβαστεί από μια συσκευή GX. Η σύνδεση στο SmartShunt πραγματοποιείται μέσω καλωδίου VE.Direct.

Το SmartShunt είναι μια καλή εναλλακτική λύση για μια οθόνη μπαταρίας BMV, ειδικά για συστήματα όπου απαιτείται παρακολούθηση μπαταρίας, αλλά είναι επιθυμητή η λιγότερη καλωδίωση και η ακαταστασία.
Το SmartShunt είναι εξοπλισμένο με Bluetooth, μια θύρα VE.Direct και μια σύνδεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για: παρακολούθηση μιας δεύτερης μπαταρίας, παρακολούθησης στο μέσο ή ενός αισθητήρα θερμοκρασίας.

VictronConnect

Το VictronConnect σάς επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε προσαρμογέα VE.Direct Bluetooth Smart.

Λήψεις

Ηλεκτρονική Εκπαίδευση Victron

Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το προϊόν αυτό, έχουμε διαθέσιμο ένα μάθημα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει ένα βίντεο, συνδέσμους προς σημαντικές πηγές αναφοράς και ένα διαγώνισμα για να ελέγξετε τις γνώσεις σας. Η επιτυχής ολοκλήρωση επιβραβεύεται με πιστοποιητικό. Για την Ηλεκτρονική Εκπαίδευση Victron απαιτείται ένας δωρεάν λογαριασμός Επαγγελματία Victron.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου