Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση

Orion-Tr Έξυπνος Φορτιστής DC-DC, είναι μία επαγγελματική συσκευή φορτιστής DC-DC 3 επίπεδων με χαρακτηριστικό Bluetooth.

Σχεδιασμένο για συστήματα διπλής μπαταρίας στα οχήματα ή θαλασσιά οχήματα που οι μπαταρίες υπηρεσιών φορτίζονται με (έξυπνους) εναλλακτήρες και μπαταρίες εκκινητών. Η μονάδα μπορεί να παρακολουθείται και προγραμματίζεται μέσω Bluetooth, μπορεί να ελέγχεται απομακρυσμένα με ένα διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και συμπεριλαμβάνει μηχανισμό ανίχνευσης λειτουργίας του κινητήρα.

Orion-Tr Έξυπνος Φορτιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα 12V και 24V. Κατάλληλο για μπαταρίες μολύβδου οξέος και λιθίου. Υπάρχουν μερικά μοντέλα έως 400W και απεριόριστος αριθμός μονάδων μπορεί να συνδεθεί παράλληλα για αύξηση ισχύος εξόδου.

Διατηρεί την πλήρη ισχύ εξόδου μέχρι 40 °C και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 55 °C.

VictronConnect

Το VictronConnect σας επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε έξυπνο προσαρμογέα Bluetooth VE.Direct.

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου