Δοκιμή πεδίου: Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
E
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
W
Ρουμανία
--
--
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Η ενσωμάτωση GX σε Ναυτική MFD σάς επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών στην καρδιά του ηλεκτρικού σας συστήματος, όπως το Cerbo GX ή το GX MultiPlus-II GX. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε και να ελέγχετε το σύστημα ισχύος του σκάφους σας, κατευθείαν στη Γυάλινη Γέφυρά σας. Δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε με τις λύσεις μας ναυτικής ισχύος .

Διορατικότητα σε πραγματικό χρόνο, πλήρης έλεγχος

Παρακολουθήστε τα φορτία συνεχούς και ασυνεχούς ρεύματος, την παράκτια ισχύ και την κατάσταση της γεννήτριας ή ελέγξτε τις μπαταρίες εν ριπή οφθαλμού. Ελέγξτε εύκολα το όριο ρεύματος εισόδου παράκτιας ισχύος ή ενεργοποιήστε, απενεργοποιήστε τον αντιστροφέα σας ή ρυθμίστε τον σε φορτιστή μόνο όταν αφήνετε το σκάφος στην αποβάθρα. Ανοίξτε το τηλεχειριστήριο Victron για να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο το σύστημα. Όλα μέσω της εύληπτης και καθαρής διασύνδεσης.

Συνολική εικόνα για πολλές μπαταρίες

Οι φορτιστές μας φροντίζουν τις μπαταρίες σας εν πλω. Με τη πολυλειτουργική οθόνη (MFD) μπορείτε να έχετε λεπτομερή εικόνα για όλα: τον έλεγχο στην κατάσταση φόρτισης ποσοστό πολλαπλών μπαταριών των μπαταριών σέρβις, καθώς και την τάση για δευτερεύουσες μπαταρίες που χρησιμοποιούνται για την εκκίνηση του κινητήρα, προωθητήρες τόξου, βαρούλκα, γεννήτρια(ες) κ.λπ. έτσι δεν εξαντλείτε ποτέ ενέργεια απροσδόκητα.

Ενσωματώνεται εύκολα με τη Raymarine

Η Victron Energy είναι πλέον διαθέσιμη στις πολυλειτουργικές οθόνες της Raymarine. Και η εγκατάσταση είναι εύκολη όσο 1-2-3. Απλώς συνδέστε ένα καλώδιο δικτύου μεταξύ της πολυλειτουργικής οθόνης (MFD) και της καρδιάς της λύσης της Victron Energy (οποιαδήποτε συσκευή GX) και αυτό είναι όλο! Απλώς πατήστε το εικονίδιο Victron για να απολαύσετε την ευκολία ελέγχου που διαθέτει η Victron Energy. Συνδέστε και έναρξη, δεν απαιτείται διαμόρφωση ή συνδρομές.

Πάντα σε τέλειο έλεγχο με τη Victron Energy

Με μια συσκευή Victron Energy GX, έχετε πάντα τον τέλειο έλεγχο του συστήματος ισχύος του σκάφους σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Απλώς χρησιμοποιήστε το VictronConnect ή την πύλη απομακρυσμένης παρακολούθησης Victron (VRM) για να δείτε αμέσως την απόδοση (των κρίσιμων) τροφοδοτικών σας. Αλλάξτε οποιαδήποτε ρύθμιση για βελτιστοποίηση του συστήματος. Παρακολουθήστε τις ειδοποιήσεις και επιλύστε τις προκλήσεις από απόσταση, μόνοι σας ή από τον Εξουσιοδοτημένο Επαγγελματία Victron, ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να σας βοηθήσει. Κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσετε. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα.

Downloads & Support

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου