Δοκιμή πεδίου: Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
E
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
W
Ρουμανία
--
--
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Ο EV Charging Station (Σταθμός Φόρτισης EV - ηλεκτρικών οχημάτων) έχει δυνατότητες τριφασικής και μονοφασικής λειτουργίας. Παρέχει μέγιστη ισχύ 22 kW AC σε τριφασική λειτουργία ή 7,3 kW σε μονοφασική λειτουργία.

Διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη αφής LCD για παρακολούθηση και έλεγχο απευθείας από τον σταθμό φόρτισης. Η αρχική ρύθμιση, διαμόρφωση και παρακολούθηση γίνονται από την εφαρμογή VictronConnect μέσω Bluetooth και/ή από την ενσωματωμένη διαδικτυακή διεπαφή μέσω σημείου πρόσβασης WiFi ή δικτύου WiFi LAN.

Ο Σταθμός Φόρτισης EV μπορεί να συνεργάζεται πλήρως και να ελέγχεται εξ αποστάσεως με μια συσκευή Victron Energy GX και την πύλη VRM.

Αυτός ο Σταθμός Φόρτισης EV όχι μόνο συνεργάζεται πλήρως με μια συσκευή Victron Energy GX και την πύλη VRM, αλλά αν έχετε ηλιακή εγκατάσταση (εντός του οικοσυστήματος Victron), μπορεί επίσης να διαμορφωθεί ώστε να επιτρέπει την απευθείας φόρτιση του οχήματός σας από την πλεονάζουσα ενέργεια από τον ήλιο. Η χειροκίνητη λειτουργία και η προγραμματισμένη λειτουργία προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία για να ανταποκρίνεται ο σταθμός στις ανάγκες του Ηλεκτρικού οχήματος ανάλογα με το σύστημα.

Διαθέτει έναν πλήρως προγραμματιζόμενο φωτεινό δακτύλιο RGB γύρω από τη θύρα φόρτισης που εμφανίζει διάφορα εφέ φωτισμού ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση (όχημα αποσυνδεδεμένο, φορτίζεται, φορτισμένο κλπ.) ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε εύκολα την κατάσταση της συσκευής.

Downloads & Support

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου