Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση

Φορτιστής Centaur

12 / 24 Volt

Φορτιστές

Η νέα γκάμα φορτιστών μπαταρίας Centaur της Victron Energy έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να αποτελούν ένα πραγματικά παγκόσμιο προϊόν. Η εκπλήρωση των κανονισμών και οι προδιαγραφές τους εισόδου/εξόδου αποτελούν καίρια χαρακτηριστικά της νέας γκάμας της αναγνωρισμένης ολλανδικής κατασκευάστριας εταιρείας. Σχεδιασμένη για να εκπληρώνει τις προδιαγραφές τόσο των κανονισμών CE της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και της UL για τις ΗΠΑ, η γκάμα μοντέλων Centaur διαθέτει είσοδο αυτόματης κλιμάκωσης που καλύπτει εισόδους 90-265Vac 50/60Hz, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Αντίθετα με άλλα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν γενική είσοδο, η γκάμα Centaur διατηρεί ρεύμα πλήρους ισχύος εξόδου σε όλο το καθορισμένο εύρος τιμών. Το μοντέλο Centaur λειτουργεί επίσης και με μια είσοδο 90-400VDC, γεγονός που το καθιστά ιδανικό μετατροπέα φόρτισης DC-DC για ένα πετρελαιοκίνητο ηλεκτρικό σύστημα.  Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την πλήρως αυτόματη λειτουργία φόρτισης σε τρία στάδια, που διασφαλίζει ότι οι μπαταρίες φορτίζονται πλήρως κάθε φορά, και τρεις μεμονωμένες εισόδους φόρτισης για συστοιχίες πολλών μπαταριών που προσαρμόζονται στις περισσότερες τυπικές εγκαταστάσεις.

Η γκάμα περιλαμβάνει μοντέλα 12V και 24V από τα 16A έως τα 100A. Το γεγονός ότι το ίδιο προϊόν είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε σκάφος, ανεξάρτητα από την αγορά στην οποία θα διατεθεί ή που θα χρησιμοποιηθεί το σκάφος, αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα τόσο για τον κατασκευαστή όσο και για τον ιδιοκτήτη του σκάφους. Λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία τιμής σε αυτή την ανταγωνιστική αγορά, μια ενιαία γκάμα μοντέλων για όλες τις αγορές σημαίνει επίσης περισσότερο ανταγωνιστικό κόστος. Δίχως να θυσιάζει τα χαρακτηριστικά ποιότητας της μάρκας Victron Energy, αυτή η γκάμα είναι πλήρης, ανταγωνιστική και συμβατή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου χρησιμοποιηθεί.

Διαβάστε ολόκληρη την περιγραφή Κρύψτε την πληροφορία

Περισσότερες πληροφορίες