Έλεγχος πεδίου

PV Modules

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Mono, Poly, PERC και Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- Τοπική ώρα
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ακτινοβολία
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Αυτό είναι μίαδοκιμή πεδίου και ειδικά αποτελέσματα για την εγκατάσταση στην τοποθεσία,Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για κατάστασή σας καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιρροές.

Το Smart BMS 12-200 είναι ένα σύστημα διαχείρισης μπαταριών για Smart μπαταρίες Victron λιθίου-σιδήρου-φωσφορικού (LiFePO4). Έχει σχεδιαστεί ειδικά για συστήματα 12V με εναλλακτήρα 12V όπως σε οχήματα και σκάφη.

Συνδυάζει έναν Περιορισμό ρεύματος, Συνδυαστή μπαταριών και Προστατευτικό μπαταρίας σε μια στιβαρή και συμπαγή λύση και σας επιτρέπει να συνδέετε με ασφάλεια οποιοδήποτε μέγεθος εναλλακτήρα 12V (και μπαταρία εκκίνησης), φορτία και φορτιστές σε Smart μπαταρίες λιθίου.

Το Smart BMS 12/200 παρακολουθεί και προστατεύει κάθε μεμονωμένη κυψέλη μπαταρίας μέσα στην μπαταρία (ή την τράπεζα μπαταρίας) και αποσυνδέει τον εναλλακτήρα, τις πηγές φόρτισης ή τα φορτία συνεχούς ρεύματος σε περίπτωση χαμηλής τάσης μπαταρίας, υψηλής τάσης μπαταρίας ή υπερβολικής θερμοκρασίας.

Η ειδική σύνδεση εναλλασσόμενου ρεύματος παρέχει περιορισμό ρεύματος και μίας κατεύθυνσης κυκλοφορία από τον εναλλακτήρα στην μπαταρία, έτσι ώστε οποιουδήποτε μεγέθους εναλλακτήρα (και μπαταρίας εκκίνησης) μπορεί να συνδεθεί με ασφάλεια στη μπαταρία Smart Lithium (ή στην τράπεζα μπαταριών) και η μπαταρία εκκίνησης προστατεύεται από υπερβολική εκφότιση.

Το σύστημα BMS είναι εξοπλισμένο με Bluetooth για παρακολούθηση και διαμόρφωση, έναν απομακρυσμένο διακόπτη, σύνδεσης/απενεργοποίησης, για να απενεργοποιήσετε το BMS (και το σύστημα) μέσω ενός τηλεχειριστηρίου και μιας επαφής προ-συναγερμού, για να δώσετε ένα προειδοποιητικό σήμα προτού το BMS αποσυνδέσει τις μπαταρίες από το σύστημα.

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου