Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση

Σχεδιασμένες για εφαρμογές τηλεπικοινωνιών. Ένας εξαιρετικός τρόπος «εξοικονόμησης εδάφους» για ναυπηγικές και αυτοκινητοβιομηχανικές εφαρμογές 
Η σειρά τηλεπικοινωνιών βαθέως κύκλου AGM είναι σχεδιασμένη για χρήση σε συστήματα τηλεπικοινωνιών. Χάρη στα τερματικά μπροστινής πρόσβασης και τον συμπαγή σχεδιασμό τους, οι μπαταρίες είναι ιδανικές για συστήματα με συναρμολόγηση εν σειρά. Επιπλέον, αυτές οι μπαταρίες μπορούν να επιλύσουν προβλήματα περιορισμένου χώρου και πρόσβασης σε σκάφη και οχήματα. 

Τεχνολογία AGM AGM 
σημαίνει πλέγμα απορροφητικών υαλοϊνών. Σε αυτές τις μπαταρίες, ο ηλεκτρολύτης απορροφάται από ένα πλέγμα υαλοϊνών που βρίσκεται μεταξύ των πλακών μέσω τριχοειδικής δράση. 

Χαμηλή αυτοεκφόρτιση 
Η χρήση υλικών υψηλής καθαρότητας και πλεγμάτων μολύβδου-ασβεστίου, επιτρέπει την αποθήκευση των μπαταριών Victron VRLA για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να απαιτείται επαναφόρτιση. Ο ρυθμός αυτοεκφόρτισης είναι χαμηλότερος του 2% ανά μήνα όταν αποθηκεύονται σε θερμοκρασία 20°C. Ο ρυθμός αυτοεκφόρτισης διπλασιάζεται κάθε φορά που η θερμοκρασία αυξάνεται κατά 10°C. 

Χαμηλή εσωτερική αντίσταση 
Ανέχεται ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς φόρτισης και εκφόρτισης 

Υψηλή ικανότητα ανακύκλωσης 
Περισσότεροι από 500 κύκλοι σε βάθος εκφόρτισης 50%

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου