Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση
SmartSolar MPPT 150/85 & 150/100

SmartSolar MPPT 150/85 & 150/100

Ηλιακοί ρυθμιστές φόρτισης

Ένας ηλιακός φορτιστής συγκεντρώνει ενέργεια από τους ηλιακούς σας συλλέκτες και την αποθηκεύει στις μπαταρίες σας. Με τη χρήση της πιο καινούργιας και πιο γρήγορης τεχνολογίας, ο SmartSolar μεγιστοποιεί τη συγκομιδή ενέργειας και την κατευθύνει με έξυπνο τρόπο ώστε να επιτυγχάνει πλήρη φόρτιση στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Ο SmartSolar διατηρεί την υγεία των μπαταριών παρατείνοντας το χρόνο ζωής τους.

Models: 150/85 & 150/100 (12/24/36/48V)

MPPT: Υπερταχύς Ελεγκτής Μέγιστου Βαθμού Ενέργειας

Παρακολουθώντας συνεχώς την έξοδο τάσης και ρεύματος των ηλιακών σας (PV) συλλεκτών, η τεχνολογία MPPT εξασφαλίζει ότι και η τελευταία σταγόνα διαθέσιμης ενέργειας στους συλλέκτες αξιοποιείται για να αποθηκευτεί. Το όφελος αυτό είναι πιο εμφανές όταν ο ουρανός είναι εν μέρει συννεφιασμένος και η ένταση του φωτισμού μεταβάλλεται συνεχώς.

Εξ αποστάσεως παρακολούθηση και έλεγχος

Ελέγξτε και παρακολουθήστε εξ αποστάσεως τις εκτενείς δυνατότητες του φορτιστή σας MPPT συνδέοντας ένα προσαρμογέα (dongle) Bluetooth και δημιουργώντας μια σύζευξη με το smartphone σας ή με άλλη συσκευή μέσω της εφαρμογής VictronConnect. Αν η εγκατάστασή σας έχει συνδεθεί στη διαδικτυακή πύλη Victron Remote Management (VRM) θα παρέχει πρόσβαση στην πλήρη ισχύ του MPPT σας, οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε - η χρήση και των δύο υπηρεσιών είναι δωρεάν. Για απομακρυσμένες εγκαταστάσεις - ακόμα και αν δεν υπάρχει κοντά σύνδεση Ίντερνετ ή σήμα τηλεφώνου - ίσως μπορείτε να παρακολουθείτε τη MPPT συσκευή σας μέσω σύζευξης Bluetooth με μια συσκευή LoRaWAN(δικτύου μεγάλης εμβέλειας ευρείας περιοχής, η οποία είναι διαθέσιμη ως προαιρετικός εξοπλισμός.

Προαιρετική Έγχρωμη οθόνη SmartSolar

Προσθέτοντας την έγχρωμη οθόνη SmartSolar θα μπορείτε να ελέγχετε με μια ματιά την κατάσταση του φορτιστή σας και της αποθήκευσης ενέργειας στην μπαταρία. Απλά συνδέστε την στην πρόσοψη του MPPT φορτιστή σας για να σας παρέχει δυνατότητες παρακολούθησης και ρυθμίσεων σε πραγματικό χρόνο.

VictronConnect

Το VictronConnect σας επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους συστημάτων Victron με ενσωματωμένη υποστήριξη Bluetooth ή με χρήση ενός Smart αντάπτορα Bluetooth VE.Direct.

Λήψη Αρχείων

Πού να αγοράσετε

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy Αναζήτηση αντιπροσώπων