Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση

Ένας ηλιακός φορτιστής συγκεντρώνει ενέργεια από τους ηλιακούς σας συλλέκτες και την αποθηκεύει στις μπαταρίες σας. Με τη χρήση της πιο καινούργιας και πιο γρήγορης τεχνολογίας, ο BlueSolar μεγιστοποιεί τη συγκομιδή ενέργειας και την κατευθύνει με έξυπνο τρόπο ώστε να επιτυγχάνει πλήρη φόρτιση στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Ο BlueSolar διατηρεί την υγεία των μπαταριών παρατείνοντας το χρόνο ζωής τους.

μοντέλα: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Υπερταχύς Ελεγκτής Μέγιστου Βαθμού Ενέργειας

Παρακολουθώντας συνεχώς την έξοδο τάσης και ρεύματος των ηλιακών σας (PV) συλλεκτών, η τεχνολογία MPPT εξασφαλίζει ότι και η τελευταία σταγόνα διαθέσιμης ενέργειας στους συλλέκτες αξιοποιείται για να αποθηκευτεί. Το όφελος αυτό είναι πιο εμφανές όταν ο ουρανός είναι εν μέρει συννεφιασμένος και η ένταση του φωτισμού μεταβάλλεται συνεχώς.

Επικοινωνίες βιομηχανικής δύναμης

Η συνδεσιμότητα CANbus επιτρέπει σε αυτή τη μονάδα MPPT να ρυθμίζει κλίμακα και να συγχρονίζει ρυθμίσεις, καταστάσεις φόρτισης και δεδομένα μεταξύ δεκάδων μονάδων.

Με την προσθήκη μιας συσκευής Venus και με τη βοήθεια του Διαδικτύου, η εγκατάστασή σας συνδέεται στην Πύλη Victron Remote Management ( VRM ). Παρέχει πρόσβαση στην πλήρη ισχύ της MPPT μονάδας σας, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε - η χρήση αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν.


Λήψη Αρχείων

Off-grid apartments in The Philippines

Διαβάστε όλη την ιστορία

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου