δοκιμή πεδίου

Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Δεδομένα πραγματικού χρόνου
-- -- τοπική ώρα
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Split-cell

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

Poly

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

PERC

2500Wp --
Συνολική ηλιακή απόδοση: --

* Αυτή είναι μια δοκιμή πεδίου και τα αποτελέσματα αφορούν ειδικά τη συγκεκριμένη εγκατάσταση στη συγκεκριμένη τοποθεσία, Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για τη δική σας περίπτωση, καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Ο προσαρμογέας (dongle) VE.Bus Smart είναι δύο προϊόντα σε ένα: 

Πρώτα απ' όλα είναι το αξεσουάρ Bluetooth για τη σειρά των αντιστροφέων/φορτιστών μας: Multi, MultiPlus, MultiPlus-II, MultiGrid, MultiGrid-II, Quattro, και της σειράς των αντιστροφέων Phoenix με θύρα VE.Bus. Αφού εγκατασταθεί, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή VictronConnect για την επιτήρηση της λειτουργίας αλλά και για τη χρήση του συστήματος: αλλάξτε το όριο ρεύματος εισόδου και επιλέξτε Απενεργοποίηση, Ενεργοποίηση και λειτουργία Μόνο φορτιστή.

Κατά δεύτερον μπορεί να λειτουργήσει ως συσκευή ανίχνευσης τάσης και θερμοκρασίας για τον αντιστροφέα/φορτιστή. Αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα.

Ως προς την επιτήρηση, η συσκευή αποτελεί πολύ καλή επιλογή για χρήση σε ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα, μικρά γιοτ και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, για τα οποία το Color Control GX ή Venus GX βρίσκονται ένα βήμα πέρα από το απαραίτητο.

VictronConnect

Το VictronConnect σάς επιτρέπει να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κατάστασης και να διαμορφώνετε τις παραμέτρους οποιωνδήποτε συστημάτων Victron τα οποία είτε έχουν ενσωματωμένο Bluetooth είτε συνδέονται σε προσαρμογέα VE.Direct Bluetooth Smart.

Λήψεις

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου