Έλεγχος πεδίου

PV Modules

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Mono, Poly, PERC και Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- Τοπική ώρα
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ακτινοβολία
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Αυτό είναι μίαδοκιμή πεδίου και ειδικά αποτελέσματα για την εγκατάσταση στην τοποθεσία,Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για κατάστασή σας καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιρροές.

Maxi GX είναι μέλος του ομίλου της οικογένειας GX Προϊόντος. Η συσκευή GX βρίσκεται στη καρδία του συστήματος και παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης και λειτουργίας ως κέντρο επικοινωνίας της εγκατάστασή σας. 

Σε σύγκριση με άλλες συσκευές GX, το Maxi GX είναι η συσκευή που έχει τη μεγαλύτερη ισχύ CPU και τις περισσότερες θύρες VE.Direct: 25. Αυτή η συσκευή GX προορίζεται για χρήση μεγάλων συστημάτων που έχουν μεγάλο αριθμό συσκευών ηλιακών φορτιστές VE.Direct MPPT.

Όλα τα χαρακτηριστικά του Victron Remote Management

Το Victron Remote Management (VRM) σας παρέχει πλήρη πρόσβαση στο ευρύ φάσμα των στοιχείων ελέγχου και των ρυθμίσεων όλων των στοιχείων του συστήματος που είναι συνδεδεμένα με το Maxi GX. Επιτρέπει στους μακρινές χρήστες και τους εγκαταστάτες να συνοδεύονται από οπουδήποτε στον κόσμο και πάντα. Με αυτή την ισχυρή εφαρμογή μπορείτε επίσης να κάνετε διαγνωστικούς ελέγχους χωρίς καμία πρόβλημα και ανάλυση αρχειοθέτησης πληροφοριών.

Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση γεννήτριας

Το Maxi GX μπορεί να προγραμματιστεί να ενεργοποιεί τη γεννήτρια σας αυτόματα, μπορεί να προκληθεί από χαμηλή τάση, υψηλή ζήτηση ή κατάσταση φόρτισης μπαταρίας. Επιπλέον, μπορεί να ρυθμιστεί να ενεργοποιηθεί μετά από «ήσυχες» ώρες, αποτρέποντας ανεπιθύμητες διαταραχές στη μέση της νύχτας.

Απομακρυσμένη Κονσόλα-Ελέγξτε όλα από παντού...

Το χαρακτηριστικό απομακρυσμένης κονσόλας παρέχει πλήρη απομακρυσμένη πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις μέσω του διαδικτύου και της πύλης VRM.   

Βιώστε την ενέργεια της VRM

Δείτε την εξ αποστάσεως παρακολούθηση σε δράση, δοκιμάστε το VRM σε χιλιάδες πραγματικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο ή συνδεθείτε για να ξεκινήσετε.

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου