Δοκιμή πεδίου: Φ/Β Μονάδες

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Μονοκρυσταλλικών, Πολυκρυσταλλικών, PERC και Διπλών Φ/Β Μονάδων.

Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
S
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
E
Συνολική ηλιακή απόδοση: --
W
Ρουμανία
--
--
Ημερομηνία εγκατάστασης: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ένταση ακτινοβολίας

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Maxi GX είναι μέλος του ομίλου της οικογένειας GX Προϊόντος. Η συσκευή GX βρίσκεται στη καρδία του συστήματος και παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης και λειτουργίας ως κέντρο επικοινωνίας της εγκατάστασή σας. 

Σε σύγκριση με άλλες συσκευές GX, το Maxi GX είναι η συσκευή που έχει τη μεγαλύτερη ισχύ CPU και τις περισσότερες θύρες VE.Direct: 25. Αυτή η συσκευή GX προορίζεται για χρήση μεγάλων συστημάτων που έχουν μεγάλο αριθμό συσκευών ηλιακών φορτιστές VE.Direct MPPT.

Όλα τα χαρακτηριστικά του Victron Remote Management

Το Victron Remote Management (VRM) σας παρέχει πλήρη πρόσβαση στο ευρύ φάσμα των στοιχείων ελέγχου και των ρυθμίσεων όλων των στοιχείων του συστήματος που είναι συνδεδεμένα με το Maxi GX. Επιτρέπει στους μακρινές χρήστες και τους εγκαταστάτες να συνοδεύονται από οπουδήποτε στον κόσμο και πάντα. Με αυτή την ισχυρή εφαρμογή μπορείτε επίσης να κάνετε διαγνωστικούς ελέγχους χωρίς καμία πρόβλημα και ανάλυση αρχειοθέτησης πληροφοριών.

Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση γεννήτριας

Το Maxi GX μπορεί να προγραμματιστεί να ενεργοποιεί τη γεννήτρια σας αυτόματα, μπορεί να προκληθεί από χαμηλή τάση, υψηλή ζήτηση ή κατάσταση φόρτισης μπαταρίας. Επιπλέον, μπορεί να ρυθμιστεί να ενεργοποιηθεί μετά από «ήσυχες» ώρες, αποτρέποντας ανεπιθύμητες διαταραχές στη μέση της νύχτας.

Απομακρυσμένη Κονσόλα-Ελέγξτε όλα από παντού...

Το χαρακτηριστικό απομακρυσμένης κονσόλας παρέχει πλήρη απομακρυσμένη πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις μέσω του διαδικτύου και της πύλης VRM.   

Βιώστε την ενέργεια της VRM

Δείτε την εξ αποστάσεως παρακολούθηση σε δράση, δοκιμάστε τη VRM σε χιλιάδες πραγματικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο ή συνδεθείτε για να ξεκινήσετε.

Λήψεις

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy κοντά σας.

Εύρεση αντιπροσώπου