Έλεγχος πεδίου

PV Modules

Μια πραγματική σύγκριση μεταξύ Mono, Poly, PERC και Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- Τοπική ώρα
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Ακτινοβολία
Ρουμανία
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Αυτό είναι μίαδοκιμή πεδίου και ειδικά αποτελέσματα για την εγκατάσταση στην τοποθεσία,Ερευνήστε ποια είναι η καλύτερη λύση για κατάστασή σας καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν με βάση τις περιβαλλοντικές επιρροές.

Η Navico είναι η συνολική μάρκα πίσω από τις πολυλειτουργικές οθόνες B&G, Simrad και Lowrance . Η ενσωμάτωση GX σε Ναυτική MFD σάς επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών στην καρδιά του ηλεκτρικού σας συστήματος, όπως το Cerbo GX ή το GX MultiPlus-II GX. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε και να ελέγχετε το σύστημα ισχύος του σκάφους σας, κατευθείαν στη Γυάλινη Γέφυρά σας. Δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε με τις λύσεις μας ναυτικής ισχύος .

Διορατικότητα σε πραγματικό χρόνο, πλήρης έλεγχος

Παρακολουθήστε τα φορτία συνεχούς και ασυνεχούς ρεύματος, την παράκτια ισχύ και την κατάσταση της γεννήτριας ή ελέγξτε τις μπαταρίες εν ριπή οφθαλμού. Ελέγξτε εύκολα το όριο ρεύματος εισόδου παράκτιας ισχύος ή ενεργοποιήστε, απενεργοποιήστε τον αντιστροφέα σας ή ρυθμίστε τον σε φορτιστή μόνο όταν αφήνετε το σκάφος στην αποβάθρα. Ανοίξτε το τηλεχειριστήριο Victron για να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο το σύστημα. Όλα μέσω της εύληπτης και καθαρής διασύνδεσης.

Συνολική εικόνα για πολλές μπαταρίες

Οι φορτιστές μας φροντίζουν τις μπαταρίες σας εν πλω. Με τη πολυλειτουργική οθόνη (MFD) μπορείτε να έχετε λεπτομερή εικόνα για όλα: τον έλεγχο στην κατάσταση φόρτισης ποσοστό πολλαπλών μπαταριών των μπαταριών σέρβις, καθώς και την τάση για δευτερεύουσες μπαταρίες που χρησιμοποιούνται για την εκκίνηση του κινητήρα, προωθητήρες τόξου, βαρούλκα, γεννήτρια(ες) κ.λπ. έτσι δεν εξαντλείτε ποτέ ενέργεια απροσδόκητα.

Ενσωματώνεται εύκολα με τις πολυλειτουργικές οθόνες της Navico

Η Victron Energy είναι πλέον διαθέσιμη στις καλύτερες οθόνες πολλαπλών λειτουργιών (MFDs) της Navico, όπως οι Simrad, B&G και Lowrance. Και για όλες αυτές, η εγκατάσταση είναι εύκολη όσο 1-2-3. Απλώς συνδέστε ένα καλώδιο δικτύου μεταξύ της πολυλειτουργικής οθόνης (MFD) και της καρδιάς της λύσης της Victron Energy (οποιαδήποτε συσκευή GX) και αυτό είναι όλο! Απλώς πατήστε το εικονίδιο Victron για να απολαύσετε την ευκολία ελέγχου που διαθέτει η Victron Energy. Συνδέστε και έναρξη, δεν απαιτείται διαμόρφωση ή συνδρομές.

Πάντα σε τέλειο έλεγχο με τη Victron Energy

Με μια συσκευή Victron Energy GX, έχετε πάντα τον τέλειο έλεγχο του συστήματος ισχύος του σκάφους σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Απλώς χρησιμοποιήστε το VictronConnect ή την πύλη απομακρυσμένης παρακολούθησης Victron (VRM) για να δείτε αμέσως την απόδοση (των κρίσιμων) τροφοδοτικών σας. Αλλάξτε οποιαδήποτε ρύθμιση για βελτιστοποίηση του συστήματος. Παρακολουθήστε τις ειδοποιήσεις και επιλύστε τις προκλήσεις από απόσταση, μόνοι σας ή από τον Εξουσιοδοτημένο Επαγγελματία Victron, ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να σας βοηθήσει. Κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσετε. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα.

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου