Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση
CAN-bus Temp. Sensor

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας CAN-bus είναι ένας αισθητήρας θερμοκρασίας μπαταρίας για τη σειρά μετατροπέων Buck-Boost DC / DC και αποτελεί βασικό εξάρτημα όταν ο μετατροπέας Buck-Boost DC / DC είναι συνδεδεμένος σε μια μπαταρία λιθίου LFP.

Η ανίχνευση θερμοκρασίας απαιτείται όταν οι μπαταρίες λιθίου LFP φορτίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το ρεύμα φόρτισης σε μια μπαταρία λιθίου πρέπει να μειωθεί μόλις η θερμοκρασία της μπαταρίας πέσει κάτω από 5 βαθμούς και το ρεύμα φόρτισης πρέπει να σταματήσει όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από το μηδέν.

Αισθητήρας θερμοκρασίας CAN-bus. φροντίζει αυτό. Μετρά τη θερμοκρασία της μπαταρίας του λιθίου και το στέλνει στον μετατροπέα Buck-Boost DC / DC. Ο μετατροπέας Buck-Boost DC / DC θα μειώσει ή θα σταματήσει τη φόρτιση όταν η θερμοκρασία της μπαταρίας πέσει πολύ χαμηλά.

Εκτός αυτού, ο αισθητήρας θερμοκρασίας CAN-bus μπορεί επίσης να συνδεθεί στο τερματικό αισθητήρα θερμοκρασίας σε ένα Multi ή Quattro, έτσι ώστε το Multi ή Quattro να μειώσει ή να σταματήσει τη φόρτιση όταν η θερμοκρασία της μπαταρίας πέσει πολύ χαμηλά.

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Εύρεση εμπόρου